Інтерактивна лекція для студентів Уманського педуніверситету від працівників терцентру

Дата: 02.04.2018 16:43
Кількість переглядів: 683

30 березня 2018 року завідувач  відділення соціальної допомоги вдома територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Уманського району Сановська Юлія Анатоліївна провела інтерактивну лекцію для студентів факультету соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Фото без описуСтуденти дізнались багато нового та повчального для своєї майбутньої професійної діяльності. Що таке територіальний центр соціального обслуговування, напрямки та завдання роботи, яким категоріям громадян  надаються соціальні послуги, з якими труднощами доводиться стикатися у роботі – все це та багато іншого було подано на розгляд майбутніх фахівців соціальної сфери.

Особливу увагу Юлія Анатоліївна  приділила соціальній послузі  з паліативного  догляду  вдома. Це новий  підхід, який  дозволяє покращити якість життя пацієнтів із невиліковними захворюваннями та членів їхніх родин шляхом запобігання та полегшення страждань невиліковно хворої людини. Завідувач відділення соціальної допомоги вдома  поділилась зі студентами новиною, що з квітня цього року на базі територіального центру буде функціонувати цей вид послуги.

У кінці зустрічі студенти  гучними оплесками подякували за цікаву інтерактивну лекцію Сановській Ю.А. Адже вони отримали чудову нагоду поспілкуватись у дружньому колі із спеціалістом та перейняти у неї безцінний професійний  досвід. А ми, в свою чергу, дякуємо за можливість надихнути та мотивувати молоде покоління навчатися та працювати задля кращого  майбутнього.

 

Директор терцентру      Н.Г. Кицик



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь