Перші «бейбі-бокси» прибули на Черкащину

Дата: 12.09.2018 16:46
Кількість переглядів: 928

Породіллі області почнуть отримувати дитячі набори з усім необхідним для новонароджених. Першу партію у 255 «пакунків малюка» сьогодні доставили на Черкащину, говорить директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Руслан Чикало.

Вартість одного набору сягає до 5-ти тис. грн. Загалом для Черкащини з держбюджету на 4 місяці заклали 14,7 мільйона гривень на придбання «пакунків малюка».

– Нарешті наша область має «на руках» першу партію «пакунків малюка», – говорить Руслан Чикало. – Їх насамперед отримають «вересневі» породіллі. Ті з них, хто вже виписалися з пологових, отримають належні їм «бейбі-набори» через органи соціального захисту населення. Надалі таку адресну допомогу новонародженим малюкам щомісяця до кінця року отримуватимуть до 750-800 молодих матусь при виписці з пологового будинку. Тож до кінця року плануємо роздати до 3-х тисяч пакунків.

«Бейбі-бокси» містять усе найнеобхідніше для малюків у перші місяці їхнього життя: від підгузків до одягу. Загалом – 30 найменувань. Весь комплект упакований у коробку-колиску. Крім того, має і добірку інформаційних матеріалів з догляду за дитиною.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь