«Країна дитинства» у Ладижинській школі-інтернат

Дата: 24.05.2018 16:48
Кількість переглядів: 912

23 травня 2018 року, напередодні завершення навчального року та відзначення Дня захисту дітей, за сприяння Черкаського обласного та Уманського районного центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, було організовано та проведено захід для вихованців Ладижинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат, що мав назву «Країна дитинства».

Фото без описуНа захід були запрошені аніматори з організації свят «HAPPY PARTY», завдяки яким вихованці школи-інтернат мали можливість поринути у світ казки, побачити улюблених казкових героїв, взяти участь різноманітних іграх, конкурсах та розвагах, отримати позитивні враження від побаченого шоу мильних бульбашок.

В ході заходу з вітальним словом до дітей звернулась Інна Гущина, директор районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, яка привітала вихованців школи-інтернат із завершенням навчального року та побажала їм міцного здоров'я, добра, радості, щасливого дитинства, вдалого літнього відпочинку та незабутніх вражень від проведених літніх канікул.

На згадку про вдало проведену зустріч, кожному бажаючому учаснику було розмальовано обличчя, що дало їм можливість перевтілитись в улюблених героїв. 

Свято завершилось, проте енергія, яка променіла в очах дітвори, не згасла.

Тож, нехай кожна дитина буде щасливою від любові, уваги та піклування дорослих. Бажаємо, щоб енергія, щастя та  радість  ще довго-довго зігрівала дитячі душі та серця!

І.О.Гущина, директор районного центру

 соціальних служб для сім'ї,  дітей та молоді



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь