Уманський МРЕВ став сучасним сервісним центром європейського зразка

Дата: 21.03.2019 16:50
Кількість переглядів: 4814

Реєстрація транспортних засобів, послуги з видачі та обміну  посвідчень водія в Уманському та навколишніх районах тепер відбуватиметься по-новому – 21 березня відкрито регіональний сервісний центр Міністерства внутрішніх справ України абсолютно нового зразка, із відкритими офіс-центрами, електронною чергою, одночасним прийомом 5-6 осіб та значно розширеним переліком послуг, порівняно з його застарілим попередником МРЕВ.

Фото без опису

На урочистостях були присутні перший заступник керівника головного сервісного центру МВС України Олександр Князюк, начальник регіонального сервісного центру в Черкаській області Володимир Андрущенко, начальник Уманського сервісного центру № 7142 Володимир Дорошенко, депутат Черкаської обласної ради Юрій Ботнар, усі ті, хто допомагав реалізації проекту – голова Уманської райдержадміністрації Євгеній Данченко, голова районної ради Оксани Супрунець, сільський голова с. Родниківка Руслан Яремчук, директор КСП «Родниківка» Сергій Войченко, керівник ТОВ «Прометей» Володимир Мальченко, керівник ТОВ «Дружба» Борис Пахолюк, а також інші керівники сільськогосподарських підприємств, установ та організацій району, керівники об’єднаних територіальних громад.  

Сервісний центр МВС № 7142 обслуговує жителів Уманського, Маньківського, Жашківського, Христинівського, Монастирищенського, Тальнівського районів та м. Умань та загалом усіх бажаючих обслуговуватися саме тут. Послуги, які надаються центром – це комплекс заходів, пов’язаних з реєстрацією та перереєстрацією транспортних засобів, послуги з видачі та обміну посвідчень водія, у тому числі міжнародного допуску до перевезення небезпечних вантажів, видачі довідок про несудимість та інше.

«Уманщина не стояла осторонь цього проекту, адже сервісний центр розташований в адміністративних межах саме нашого району. Із Родниківської сільської ради протягом минулого та цього року було виділено понад 1,2 млн грн на ремонтні роботи. Долучалася Паланська ОТГ (майже 80 тис. грн) та керівники сільськогосподарських підприємств з активною громадською позицією», - про це зазначив у виступі голова Уманської РДА Євгеній Данченко.

Також очільник району зазначив, що за той короткий період, протягом якого в Уманському районі діє регіональний сервісний центр МВС, суттєво збільшилися надходження до районного бюджету – ПДФО із платежів надійшло на суму  144 тис. грн, а до Родниківського сільського бюджету надійшло плати за надання центром адміністративних послуг – 1,9 млн грн.

«Сучасність, зручність, відкритість – переконаний, саме таким критеріям і мають відповідати державні установи європейського зразка», - підсумував Євгеній Михайлович.

Реорганізація сервісних центрів МВС наразі проводиться по всій Україні. На території Черкаської області діє 5 сервісних центрів, та саме Уманський осучаснився другим після власне обласного центру.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь