У Сушківській школі – оновлений кабінет інформатики

Дата: 30.01.2019 16:50
Кількість переглядів: 966

Черговим навчальним закладом, який поповнився сучасним мультимедійним обладнанням, що допомагає школярам отримувати якісні знання та швидше адаптуватися до прогресивного інформатизованого простору, стала Сушківська ЗОШ І-ІІІ ступенів. Відтепер цей заклад освіти може похизуватися оновленим кабінетом інформатики.

 

Фото без опису

 

За рахунок коштів освітньої субвенції для кабінету придбано комп’ютерне обладнання у кількості 9 одиниць на суму 111,2 тис. грн та мультимедійний комплекс вартістю 61,1 тис. грн. Додаткова закупівля обладнання створила можливість кожному учневі працювати за персональним ноутбуком, використовуючи сучасну інтерактивну дошку. Це, у свою чергу, є важливим чинником у покращенні ефективності навчання.

30 січня в заклад освіти з робочим візитом навідалися голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко, голова районної ради Оксана Супрунець, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Борис Бондар та сільський голова Валентин Діхтяренко. Аби пересвідчитися у покращенні якості надання освітніх послуг, вони побували на уроці інформатики учнів 11 класу, на якому були продемонстровані можливості сучасної інтерактивної дошки.

Також цього дня «гості» побували на уроці в першокласників, де ознайомилися з новими формами і методами навчання та оснащенням кабінету всім необхідним для навчання, що передбачено реформою «Нової української школи».

«Приємним є те, що діти зараз більш зацікавлені в тому, щоб здобувати нові знання. Реалізація реформи освіти в Уманському районі проходить якісно та ефективно», – відмітив очільник району Євгеній Данченко.

У ході робочого візиту учні школи зробили захоплюючу екскурсію закладом освіти, під час якої вони розповіли про відомих земляків села, спортивні і творчі захоплення учнів, продемонстрували дитячу і картинну галереї, познайомили з буднями школи тощо.

 

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь