Євгеній Данченко привітав з професійним святом науковців університету садівництва

Дата: 23.05.2018 16:51
Кількість переглядів: 872

З нагоди Дня науки голова Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко завітав на урочистості в Уманський національний університет садівництва, які відбулися 23 травня за участі ректорату та провідних вчених навчального закладу.

Серед почесних гостей також – заступник голови районної ради Петро Бабкін та голова районної організації профспілки працівників АПК Варвара Гаркава.

Проректор з наукової та інноваційної діяльності Віктор Карпенко коротко окреслив основні наукові здобутки та вектори зростання університету у 2017-2018 навчальному році. Наразі навчальний заклад може похвалитися 454 науковцями, 12 науковими школами, сотнею аспірантів та шостим місцем серед аграрних вишів країни.

Фото без описуОчільник району Євгеній Данченко засвідчив свою повагу до колективу УНУС та подякував за працю, за наукові досягнення, за кожного кваліфікованого спеціаліста, підготовленого ними.

«Вашими досягненнями, напрацюваннями, знаннями, щоденною творчою працею визначається місце України у світовій спільноті, адже тільки завдяки розвиненій науці можна побудувати динамічну економіку, здатну витримувати конкуренцію та забезпечувати сталий розвиток і соціальну єдність суспільства», - сказав Євгеній Михайлович.

Також голова РДА зазначив, що Україна – це аграрна держава, яка має величезний земельний потенціал, а тому праця в напрямку підготовки фахівців аграрної справи є надзвичайно важливою.

Звертаючись до науково-педагогічного колективу, Євгеній Данченко наголосив: «Ми гордимося тим, що саме в нашому краї є такий потужний навчальний заклад як Уманський національний університет садівництва, який є кузнею висококваліфікованих кадрів. Більша частина працівників аграрної галузі Уманщини – це саме випускники вашого навчального закладу. Їх знають в усіх куточках України та навіть за кордоном».

З нагоди професійного свята Євгеній Михайлович побажав науковцям новаторських ідей, професійної інтуїції та нових відкриттів, а також нагородив грамотами райдержадміністрації:

ВАСИЛИШИНУ Олену Володимирівну – кандидата сільськогосподарських наук, доцента кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів Уманського національного університету садівництва;

ДІОРДІЄВУ Ірину Павлівну - кандидата сільськогосподарських наук, старшого викладача кафедри генетики, селекції рослин та біотехнології Уманського національного університету садівництва;

МИТЯЙ Оксану Василівну – кандидата економічних наук, доцента кафедри публічного управління та адміністрування  Уманського національного університету садівництва;

ТЕРНАВСЬКОГО Андрія Григоровича – кандидата сільськогосподарських наук, доцента кафедри Уманського національного університету садівництва.

Найуспішніші науковці УНУС також отримали багато інших почесних відзнак. Зокрема, від Міністерства освіти і науки України та управління освіти і науки  Черкаської облдержадміністрації, які вручила ректор навчального закладу Олена Непочатенко. Все це вкотре засвідчило високий рівень університету садівництва, який має понад 170-літню історію.   

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь