Проведено засідання комісії з питань містобудівної діяльності в районі

Дата: 02.07.2018 16:51
Кількість переглядів: 741

2 липня відбулося чергове засідання комісії з питань містобудівної діяльності в районі під головуванням голови Уманської райдержадміністрації Євгенія Данченка.

Фото без опису

У роботі засідання взяли участь заступник голови комісії, начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Алла Кодолова; секретар комісії, головний спеціаліст  відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Ольга Заєць; начальник міськрайонного управління Держгеокадастру в Уманському районі та м. Умань Олександр Борсенко; начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Уманського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Лариса Качанова; начальник фінансового управління райдержадміністрації Микола Івасюк; начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Тетяна Солом’яна, начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Валентина Мовчанюк; начальник  юридичного відділу апарату райдержадміністрації Олександр Кисіль.

На розгляд комісії було винесено два питання:

  • щодо надання дозволу на розроблення детального плану частини території ПОСП «Уманський тепличний комбінат» для розміщення гаражів та виробничого складу;
  • щодо надання дозволу на розроблення детального плану території для розміщення медичного закладу в адміністративних межах Родниківської сільської ради за межами населеного пункту с. Родниківка, в районі вулиці Теплична.

Комісія детально та уважно розглянула ці питання за участю заявників та прийняла відповідні рішення.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь