На Уманщині вшанували працю медичних працівників

Дата: 15.06.2018 16:53
Кількість переглядів: 2694

Тепла душевна атмосфера панувала у затишному актовому залі управління агропромислового розвитку райдержадміністрації, де 15 червня медичні працівники району відзначали своє професійне свято. Для вшанування нелегкої благородної професії людей у білих халатах на урочистості завітали голова Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко, голова районної ради Оксана Супрунець, керівники сільськогосподарських підприємств району – Мальченко В.П (ТОВ «Прометей»), Мордач О.А. (ТОВ «Агроплант»), Осадчий В.О. (ФГ АФ «Базис»), Чекаленко В.І. (ТОВ «Берестівець»), Войченко С.М. (КСП «Родниківка») та Скус Я.В. (ФГ «Агроцентр Січ»).

Цього дня у залі зібралася уся дружна медична родина району, серед якої – лікарі, фельдшери, медсестри, молодший медичний персонал та ветерани праці закладів охорони здоров’я Уманського району – Центральної районної лікарні та КЗ «Уманський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Уманської районної ради.

Із вітальними словами до медиків Уманщини звернувся голова райдержадміністрації Євгеній Данченко, який у своєму виступі підкреслив важливість праці медичного працівника, яка завжди була і залишається затребуваною та благородною.

Фото без опису

«Сьогодні в системі охорони здоров’я Уманщини працює 587 осіб. Ми пишаємось тим, що в районі працюють лікарі, які мають високе звання «Заслужений лікар України» та лікарі вищої категорії. Приємно зазначити, що до наших лікарів звертаються на лікування не лише жителі Уманщини, а й інших територій. Це свідчить про те, що в районі сформовано високопрофесійний колектив.

Хочу підкреслити, що ми вважаємо одним із головних своїх завдань підтримку галузі охорони здоров’я, збереження та розвиток мережі медичних закладів, вагоме покращення їх матеріально-технічної бази.

Сьогодні в нашій країні втілюється медична реформа, ініційована Президентом України Петром Порошенком. Ми з вами маємо зробити все, щоб реформа в Уманському районі була успішною. Переконаний, разом ми зуміємо піднести цю життєво важливу сферу на якісно новий рівень, виправдати всі ваші надії та сподівання.

У переддень свята висловлюю всім працівникам медичної галузі безмежну вдячність за врятовані життя, за повернуте здоров’я, за людяність та професіоналізм», – зазначив Євгеній Михайлович.

З теплими словами привітань звернулися до колег головний лікар Уманської центральної районної лікарні Інна Добрянська та головний лікар КЗ «Уманський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Олександр Новаківський.

 За багаторічну сумлінну працю в галузі охорони здоров’я, високу професійну майстерність, відданість справі та з нагоди  Дня медичного працівника Почесними грамотами районної державної адміністрації та районної ради були нагороджені:

1. Пономарчук Лариса Петрівна – лікар-терапевт Уманської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини;

2. Попов  Дмитро Іванович – медичний брат відділення анестезіології та інтенсивної терапії Уманської центральної районної лікарні;

3. Яременко Лариса Петрівна – завідувач фельдшерського пункту с. Берестівець;

4. Дяченко Марина Валеріївна –  кухар харчоблоку Уманської центральної районної лікарні;

5. Моспан Світлана Федорівна – медична сестра амбулаторії загальної  практики – сімейної медицини с. Родниківка;

6. Площук Василь Федорович – електромонтер по ремонту і обслуговуванню електроустановок Уманської центральної районної лікарні.

7. Мельничук Світлана Андріївна – завідувач акушерсько-гінекологічним відділенням Уманської центральної районної лікарні;

8. Оберемок Лариса Василівна – завідувач фельдшерсько-акушерського пункту с. Громи;

9. Руда Світлана Василівна – акушерка поліклінічного відділення Уманської центральної районної лікарні;

10. Барчук Ніна Василівна – завідувач амбулаторії загальної практики – сімейної медицини смт Бабанка;

11. Гордійчук Світлана Дмитрівна – бухгалтер Уманської центральної районної лікарні;

12. Кошова Світлана Михайлівна – бухгалтер КЗ «Уманський районний центр ПМСД».

З нагоди Дня медичного працівника очільники району вручили Уманській центральній районній лікарні подарункові сертифікати на відеобронхоскоп та меблі. Також в ході святкування були вручені сертифікати на медичний одяг: медикам Уманської ЦРЛ – від аграріїв Уманщини, медикам Центру первинної медико-санітарної допомоги – від аграріїв Уманщини та депутатів місцевих рад. Крім того, сільські голови сіл Дмитрушки, Іванівка, Родниківка, Рижавка, Шарин, Ладижинка, Ропотуха та Юрківка вручили завідуючим медичних закладів своїх сіл сертифікати на комп’ютерну техніку.

Концертна програма урочистого заходу, підготовлена учасниками художньої самодіяльності району, подарувала «винуватцям» свята масу позитивних емоцій, гарного настрою та натхнення для подальшої плідної роботи на професійній ниві задля забезпечення здоров’я жителів Уманщини.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь