Економічний факультет Київського національного університету біоресурсів і природокористування запросив на навчання учнів Уманщини

Дата: 26.02.2018 16:55
Кількість переглядів: 874

Фото без описуВірний вибір професійного майбутнього для молодої людини є основою її становлення в суспільстві, одним із головних рішень у житті.

Тому кваліфікована допомога учнівській молоді у виборі професії має особливе значення. Адже профорієнтаційна робота включає в себе такі напрямки: виховання у підлітків свідомого ставлення до праці як найвищої цінності людини і суспільства; формування творчої працьовитої особистості, цивілізованого господаря країни; навчання юнаків та дівчат практичним навичкам, необхідним у повсякденному житті.

Саме тому, аби допомогти учням Уманщини більше дізнатися про вищі навчальні заклади України, можливості вибору майбутньої професії 23 лютого 2018 року до Родниківської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Т.Г. Шевченка завітали викладачі економічного факультету Київського національного університету біоресурсів і природокористування. На зустріч із викладачами приїхали майбутні випускники з 9 закладів загальної середньої освіти Уманського району із сіл Бабанка, Оксанина, Старі Бабани, Дмитрушки, Паланка, Юрківка, Ладижинка, Колодисте, Родниківка.

Тетяна Гуцал, доцент кафедри економіки підприємства ім. проф. І.Н.Романенка, кандидат економічних наук розповіла учням про Національний університет біоресурсів і природокористування України. Повідомила, що відповідно до статусу вищих навчальних закладів ВУЗ має IV рівень акредитації, є закладом дослідницького типу, який провадить освітню, науково-дослідну, науково-інноваційну, навчально-виробничу та інформаційно-консультаційну діяльність, спрямовану на вивчення сучасних проблем науки про життя і навколишнє природне середовище, використання, відтворення та збалансований розвиток біоресурсів наземних і водних екосистем, запровадження новітніх природоохоронних агро- і біотехнологій, технологій відродження безпечності та родючості ґрунтів, енергозберігаючих агротехнологій, екологічного і правового менеджменту в сільській місцевості, здійснення моніторингу і контролю за дотриманням стандартів, якістю і безпекою сільськогосподарської продукції, продуктів її переробки та довкілля.

Під час заходу учні мали змогу переглянути інформаційний ролик про університет, його факультети та спеціальності підготовки фахівців. Тетяна Гуцал розповіла про переваги навчання на економічному факультеті, його матеріально-технічну базу, участь молоді у фестивалі студентської науки, наукових гуртках, спортивних та культурно-масових заходах факультету і університету, умови студентського побуту та дозвілля, можливості виїзду за кордон у рамках програм співробітництва з іноземними навчальними закладами та підприємствами, співпрацю університету із роботодавцями тощо.

Представник приймальної комісії Лідія Гончарук детально розповіла учням про зміни, які відбулися в правилах прийому, ознайомила про олімпіади та додаткові бали, які майбутні абітурієнти можуть отримати при вступі до НУБіП України у 2018 році.

Учні 11 класів отримали вичерпну інформацію про перелік спеціальностей, які представлені в університеті.

Під час зустрічі панувала дружня, сімейна атмосфера. Випускники шкіл отримали буклети, флаєри з інформацією про спеціальності, вступні іспити, форми та умови навчання. У свою чергу учні, які виявили бажання навчатися на економічному факультеті, заповнили анкети та отримали запрошення на День відкритих дверей.

 

За інформацією відділу освіти, молоді та спорту Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь