Захисники України – наша надія, наша опора, наші Герої

Дата: 14.10.2020 11:50
Кількість переглядів: 2163

На Уманщині відзначили День захисника України, який співпадає також із Днем Українського козацтва та святом Покрови Пресвятої Богородиці.

У селі Шарин відбулося покладання квітів до пам’ятного знаку «Полеглим синам Уманщини в боротьбі за незалежність України». Пам'ять загиблих героїв, які мужньо захищали кордони рідної країни, прийшли вшанувати перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Жорницький, голова районної ради Оксана Супрунець, учасник АТО Юрій Рижак, волонтер Ірина Рижак та жителі села. Хвилиною мовчання вони вшанували пам'ять всіх героїв, які віддали своє життя за Україну.

Фото без опису

Також було відвідано кладовище в Шарині, де спочиває учасник Революції Гідності Володимир Рижак, який у 2014 році загинув в зоні АТО.  Присутні подякували його батькам за подвиг і вірність Україні  та поклали до могили квіти.

 «У цей день ми згадуємо історію України й людей, які зі зброєю в руках боронили нашу державу. Низько вклоняємося ветеранам Другої світової війни. З особливою гордістю дякуємо й дивимося в очі людям у військовій формі, які захищають нашу незалежність на сході країни, – учасникам АТО, ООС. Надзвичайно важкі часи переживає нині Україна. За незалежність платимо дуже високу ціну – життями воїнів. Вічна пам’ять полеглим бійцям… Завдяки нашим оборонцям мирне населення України почувається захищено і впевнено, працює на перемогу нашої держави», - звернувся до присутніх перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Жорницький.

З нагоди Дня захисника України щиру подяку за службу та вітання отримали військові частини, які знаходяться на території Уманщини. І також привітали та вручили подарунки кожному ветерану бойових дій на Донбасі.

День захисника України підштовхує до розуміння головного: справжні герої – серед нас! І ніхто, окрім нас, не захистить свою землю, свою державу, свої святині, свою родину! Всі ми: від солдата до селянина, від державного посадовця до вчителя, від лікаря до робітника – стоїмо на захисті України, своєю працею втілюємо в життя мрію багатьох поколінь про сильну, незалежну, процвітаючу державу.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь