Світлана Волошенюк взяла участь в засіданнях комісій та президії районної ради

Дата: 20.10.2020 17:09
Кількість переглядів: 518

Перед позачерговою сесією районної ради 20 жовтня відбулися засідання постійних комісій з питань бюджету, фінансів та комунальної власності, з питань освіти, культури, спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення та засобів масової інформації, а також президії районної ради, в яких взяла участь голова Уманської райдержадміністрації Світлана Волошенюк.

Фото без опису

Спільно з головою районної ради Оксаною Супрунець, депутатами було розглянуто ряд важливих питань, які виносилися на сесію. Зокрема, про внесення змін до Програми удосконалення роботи органів  виконавчої влади  в Уманської районі на 2018-2020 роки; про внесення змін до рішення районної ради від 24.12.2019 №51-6/УІІ «Про районний бюджет Уманського району на 2020 рік»; про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення  меж адміністративно-територіального утворення села Свинарка Свинарської сільської ради Уманського району Черкаської області; про затвердження фінансового плану КНП "Уманська центральна районна лікарня"  Уманської районної  ради  на 2021 рік.

Ряд питань стосувалися передачі комунального майна спільної власності громади району (КНП «Уманська центральна районна лікарня», КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги», КЗ «Голос громади», КП «Уманьрайрембуд», приміщень фельдшерських пунктів) у розпорядження територіальних громад у зв’язку зі змінами адміністративно-територіального устрою.

Також виносилося питання про затвердження переліку першого типу об’єктів спільної власності територіальних громад  сіл, селища району, щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду на аукціоні.

Кожне питання було детально розглянуте, прийняті відповідні рішення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь