На сесії Уманської районної ради прийнято ряд важливих рішень

Дата: 23.10.2020 19:36
Кількість переглядів: 880

20 жовтня та з продовженням 23 жовтня депутати Уманської районної ради збиралися на 61 позачергове засідання, яке провела голова районної ради Оксана Супрунець. У ньому взяли участь голова райдержадміністрації Світлана Волошенюк, перший заступник голови РДА Сергій Жорницький, депутат обласної ради Валентин Судакевич, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, комунальних підприємств району.

Офіційній частині передувала церемонія нагородження відзнакою «За заслуги перед Уманщиною», якої з нагоди Дня захисника України удостоєні (посмертно) наші земляки, полеглі в зоні проведення АТО/ООС: Рижак Володимир Юрійович, село Шарин; Поліщук Анатолій Олександрович, село Родниківка; Гаврилюк Сергій Вікторович, село Піківець; Цуркан Андрій Васильович, село Черповоди; Меренков Віктор Едуардович, смт Бабанка; Ніженський Василь Петрович, с. Берестівець; Звездогляд Віталій Вікторовичта, с. Косенівка; Скус Олександр Дмитрович, смт Бабанка; Насальський Руслан Леонідович, село Фурманка. Нагороди отримали матері та дружини загиблих Героїв.

Таку ж відзнаку було вручено Іванівському сільському голові Рудому Григорію Пилиповичу, якої він удостоєний з нагоди Дня Незалежності України.

Першим рішенням районні обранці внесли зміни до Програми удосконалення роботи органів виконавчої влади в Уманському районі на 2018-2020 роки. Далі внесено зміни до рішення районної ради від 24.12.2019 №51-6/VІІ «Про районний бюджет Уманського району на 2020 рік».

Розглянувши клопотання Доброводівської і Танської сільських рад, депутати надали згоду на передачу фельдшерських пунктів у комунальну власність сіл, селища району.

Також на сесії було затверджено фінансовий план КНП «Уманська центральна районна лікарня» на 2021 рік; проєкт землеустрою щодо встановлення меж адміністративно-територіального утворення села Свинарка Свинарської сільської ради Уманського району; перелік першого типу об’єктів спільної  власності територіальних громад сіл, селища району, щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду на аукціоні.

У зв’язку з адміністративно-територіальними змінами депутатський корпус погодив питання:
- про передачу комунального підприємства «Уманьрайрембуд» Уманської районної ради зі спільної власності територіальних громад сіл, селища району до комунальної власності Паланської територіальної громади  та вихід зі складу Засновників;
- про надання згоди на безоплатну передачу майна зі спільної власності територіальних громад району до комунальної власності Бабанської селищної ради, Дмитрушківської, Ладижинської, Паланської сільських рад.

Зважаючи на те, що депутати збиралися в такому складі на останню сесію, на завершення їх  почастували символічним короваєм та привітали музичним подарунком від народного ансамблю української пісні «Горицвіт» районного центру культури і дозвілля.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь