Триває соціальний проект «Допомога поруч»

Дата: 05.11.2020 09:12
Кількість переглядів: 700

Фото без описуЗ метою допомоги вразливим категоріям громадян у період карантину у квітні 2020 року Міністерством соціальної політики України запроваджена інформаційна онлайн-платформа «Допомога поруч» https://dopomoga.msp.gov.ua.

Інформаційна платформа покликана допомогти тим, кому потрібна турбота. Кожен може зробити заявку про того, кому потрібна допомога.

Відповідна допомога та соціальні послуги, перш за все надаватиметься одиноким, одиноко проживаючим громадянам похилого віку, одиноким, одиноко проживаючим особам з інвалідністю, неповним сім’ям з дітьми до 14 років, у тому числі дітьми з інвалідністю та іншим соціально вразливим верствам населення.

Для забезпечення функціонування платформи створено «гарячу» телефонну лінію, на яку можуть звернутися громадяни, які потрапили в складні життєві обставини і потребують невідкладної допомоги.

Жителі Уманського району зможуть звертатися на «гарячу» телефонну лінію, яка працює при територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Уманського району за номером 04744 3 45 71, управлінні праці та соціального захисту населення райдержадміністрації за номером 04744 3 21 56 та залишити інформацію про потребу в продуктах харчування, засобах особистої гігієни, побутової хімії.

Просимо всіх небайдужих в межах своїх можливостей та благодійності надати допомогу тим, хто потребує цього під час карантину!  

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь