Розширення Центру дозволить значно збільшити реабілітаційні можливості, – Сергій Сергійчук про “Країну добра”

Дата: 25.11.2020 15:38
Кількість переглядів: 317

Реконструкція навчально-реабілітаційного центру “Країна добра” – один із наймасштабніших проектів програми Президента “Велике будівництво”. Тут навчаються діти із особливими освітніми потребами: вадами розвитку, слуху, мовлення. Цього року приміщення реконструювали, аби розширити навчальні та реабілітаційні можливості. 

Фото без опису

– Реабілітація та корекція на ранніх етапах просто необхідна. Приміщення Центру давно потребувало розширення. І лише цього року вдалося втілити заплановане. Усі корпуси термомодернізували, добудували спортивний зал, якого не було 22 роки. Надбудували 2 крила основної будівлі, облаштували спортивний майданчик. Розширили спальні місця, кабінети для навчання діток,  – зауважує голова Черкаської ОДА  Сергій Сергійчук. 

На базі закладу втілюють пілотний проект – Центру раннього розвитку. Оскільки є велика потреба у консультативних послугах для педагогів та батьків дітей з особливими освітніми потребами з районів Черкащини. Також тут тепер є можливість здійснювати комплексне обстеження дітей з інвалідністю, – дадає керівниця закладу Ірина Зганяйко.

– Дякую керівництву країни за ініційовану програму. У межах “Великого будівництва” вдається відбудовувати низку важливих соціальних об’єктів. І окреме спасибі викладачам Центру, бо саме ви та ваші чудові вихованці ці стіни наповнюєте життям, – говорить Сергійчук.

Реконструйоване приміщення наразі готують до здачі в експлуатацію.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь