Сергій Жорницький привітав енергетиків з професійним святом

Дата: 22.12.2020 15:55
Кількість переглядів: 598

22 грудня професійне свято відзначають працівники провідної галузі промисловості України – енергетичної. У цей день в Будинку рад м. Умань відбулися загальнообласні урочистості для працівників енергетичних мереж Публічного акціонерного товариства «Черкасиобленерго».

Фото без опису

На початку заходу голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук коротко окреслив підсумки роботи організації за 2020 рік і плани на майбутнє. Також він відзначив Подякою голову Уманської районної державної адміністрації Світлану Волошенюк.

Фото без описуВід її імені та загалом громади району перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Жорницький висловив подяку представникам найсвітлішої професії за надійне енергопостачання 53 населених пунктів Уманщини та з нагоди свята побажав їм усіх життєвих і професійних гараздів.

«Весь наш побут і весь світ пронизаний тепловою та електричною енергією, а енергетики, як диригенти, керують нею на благо людям. Високо цінуємо ваші великі зусилля, мужність та професіоналізм. Нехай завжди вам світить родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги і любові!» – зазначив Сергій Жорницький.

Також енергетиків привітали народний депутат України Антон Яценко, міська голова Умані Ірина Плетньова, голова Наглядової ради ПАТ «Черкасиобленерго» Василь Богатир, голова обласної організації профспілки працівників енергетики і електротехнічної промисловості Олександр Молдованов, голова первинної профспілкової організації ПАТ «Черкасиобленерго» Олександр Чорний, керівник Уманської філії ПАТ «Черкасиобленерго» Сергій Ченчик.

Цього дня було місце численним нагородам та відзнакам різних рівнів. Зокрема, Почесні грамоти Уманської райдержадміністрації отримали контролер енергонагляду відділу по роботі з побутовими споживачами комерційної служби Уманської філії ПАТ «Черкасиобленерго» Євгеній Доценко та комірник дільниці матеріально-технічного постачання служби по забезпеченню виробництва Уманської філії ПАТ «Черкасиобленерго» Людмила Жовтюк.

Символічно, що День енергетика припадає на один з найкоротших світлових днів у році. Цей факт підкреслює важливість їхньої роботи – дарувати людям енергію, нести світло і тепло в кожен будинок, без чого не уявляється сучасне комфортне життя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь