Світлана Волошенюк взяла участь у засіданнях постійних комісій районної ради

Дата: 14.01.2021 09:48
Кількість переглядів: 344

У рамках підготовки до позачергової сесії Уманської районної ради 13 та 14 січня відбулися засідання ряду профільних постійних комісій, а також президії районної ради. У них взяли участь голова райдержадміністрації Світлана Волошенюк, керівники та спеціалісти структурних підрозділів РДА.

Це комісія районної ради з питань освіти, культури, спорту,  туризму та засобів масової інформації; комісія з питань бюджету, фінансів,  комунальної власності, соціально-економічного розвитку та регуляторної політики; комісія з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення; комісія з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, забезпечення законності та правопорядку.

Фото без опису

Спільно з головою районної ради Віталієм Олійником та його  заступником Богданом Сокуром кожне питання було детально розглянуте, прийняті відповідні рекомендаційні рішення.

На сесію виносяться питання про Регламент роботи районної ради, про внесення змін до рішення Монастирищенської районної ради від 18.12.2019 № 42-29/VII «Про районний бюджет на 2020 рік»; про припинення права оперативного управління на громадський будинок Рижавського стаціонарного відділення Територіального центру соціального обслуговування та передачу його в комунальну власність  Ладижинської об’єднаної територіальної громади; про припинення повноважень  депутатів; про план роботи районної ради на І півріччя 2021 року та ряд інших.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь