Захищаючи права дітей

Дата: 04.02.2021 08:41
Кількість переглядів: 551

3 лютого відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини, яке провела голова Уманської райдержадміністрації Світлана Волошенюк. За участі представників територіальних громад та власне зацікавлених осіб було розглянуто дванадцять питань.

Частина питань стосувалася влаштування дітей в спеціальні заклади:

- розгляд заяв батьків на влаштування дітей, учнів КЗ "Ладижинська спеціальна школи Черкаської обласної ради", КЗ "Бабанська спеціальна школа Черкаської обласної ради", КЗ "Шполянська санаторна школи Черкаської обласної ради" до інтернату (пансіону) на вихідні та святкові дні, крім канікул, але не частіше ніж один раз на два тижні;

- влаштування малолітньої дитини до КЗ "Черкаський обласний спеціалізований Будинок дитини" Черкаської обласної ради на повне державне утримання;

- розгляд заяви матері про доцільність та строки зарахування малолітньої дитини до КЗ "Шполянська санаторна школа Черкаської обласної ради".

Члени комісії надали дозволи на вирішення ряду майнових питань малолітніх дітей. Також двом дітям було призначено опікунів.

Захищаючи права дітей, на жаль, комісія змушена була позбавити батьківських прав чотирьох батьків та одну матір, які нехтували своїми прямими обов’язками.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь