«Ми завжди сприятимемо новим інвестиціям в районі» - Сергій Жорницький на містобудівній комісії

Дата: 11.02.2021 09:36
Кількість переглядів: 602

Перший заступник голови Уманської райдержадміністрації Сергій Жорницький 10 лютого провів засідання комісії з питань містобудівної діяльності в районі.

Фото без опису

На порядок денний виносилися такі питання:

- щодо затвердження детального плану території для розміщення станції технічного обслуговування автомобілів, магазинів по продажу автотехніки та будівельних матеріалів в адмінмежах Паланської сільської ради (за межами населеного Піківець);

- щодо виготовлення детального плану території для розміщення комплексу по обслуговуванню автотуристів в адмінмежах Дмитрушківської сільської ради (за межами села Дмитрушки);

- щодо виготовлення детального плану території для розробки Маньківського родовища суглинків (для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами) на території Маньківської ОТГ (за межами смт Маньківка).

Розглядаючи документи та спілкуючись із заявниками, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Жорницький зазначив, що влада завжди максимально сприятиме створенню нових робочих місць, розвитку інфраструктури і туристичного потенціалу нашого краю. Тож усі питання цього дня були погоджені.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь