«Райдержадміністрація має стати продуктивним майданчиком для діалогу громад та органів державної влади» – новопризначений голова Уманської РДА Ігор Миклащук

Дата: 10.03.2021 17:09
Кількість переглядів: 1285

Фото без опису5 березня Президент України Володимир Зеленський своїм розпорядженням призначив на посаду голови Уманської районної державної адміністрації Миклащука Ігоря Миколайовича. 10 березня відбулося його знайомство з колективом РДА.

Насамперед, Ігор Миклащук подякував працівникам райдержадміністрації за те, що в бурхливих умовах реформування залишилися працювати на благо держави.

«Уже незабаром має бути прийнятий новий закон про місцеві державні адміністрації, який чітко визначить наші повноваження. Але вже зараз можу сказати, що ми з вами маємо непересічний шанс почати все спочатку, збудувати абсолютно нову форму і методи роботи органу державної влади», - зазначив голова РДА.

Найважливішою функцією районної державної адміністрації Ігор Миклащук вбачає роль комунікатора між об'єднаними територіальними громадами Уманщини та обласною державною адміністрацією, вищими органами влади.

«Уманська райдержадміністрація має стати продуктивним майданчиком для діалогу громад та вищих органів державної влади. Також важливо бути максимально корисними громадам, надавати їм якісні послуги, методичну допомогу», - наголосив він.

Першими кроками в цьому напрямку назвав допомогу ОТГ в переході на електронну систему документообігу та електронну систему голосування.  

Розмова між новопризначеним головою Уманської РДА Ігорем Миклащуком з працівниками РДА була конструктивною та змістовною, тож налаштувала всіх на позитив і продуктивність у роботі з виконання важливих функцій держави.  

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь