На Уманщині почали лагодити дороги

Дата: 12.03.2021 12:28
Кількість переглядів: 1300

Після зими дорожнє покриття, як правило, знаходиться не в найкращому стані. Тож на автодорогах Уманщини уже проводяться роботи з аварійного ямкового ремонту, який є необхідним для забезпечення безпечного проїзду. Голова Уманської районної державної адміністрації Ігор Миклащук ознайомився зі станом ремонту автодоріг на трасі міжнародного значення М-05 Київ-Одеса.

Фото без опису

Автотрасу обслуговує TOB «ШРБУ-48» по договору з експлуатаційного утримання. В цьому році, незважаючи на складні погодні умови, М-05 утримувалася в належному стані, забезпечено щоденний цілодобовий проїзд.

Нині максимально використовуючи сприятливі погодні умови, дорожники проводять аварійний ямковий ремонт для покращення стану дорожнього покриття, - розповіли вони Ігорю Миклащуку. Аварійний ямковий ремонт виконується за допомогою холодної асфальтобетонної суміші. Її можна використовувати навіть при мінусових температурах.

Фото без опису

Дорожники зауважують, що аварійні роботи з ліквідації ямковості – це тимчасовий вимушений захід, який застосовується для усунення деформацій покриття, для забезпечення безпечного руху автотранспорту та захисту дорожнього одягу від подальшого руйнування.

Водіям необхідно бути пильними та максимально уважними в місцях проведення дорожніх робіт, безумовно дотримуватися Правил дорожнього руху, звертати увагу на попереджувальні знаки та дбати про власну безпеку та безпеку інших. Так само обирати безпечний швидкісний режим та не здійснювати небезпечних маневрів, проїжджаючи ділянки доріг, вражені ямковістю.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь