Проведено нараду з керівниками силових структур району

Дата: 16.03.2021 17:22
Кількість переглядів: 1087

16 березня голова райдержадміністрації Ігор Миклащук провів  координаційну нараду з керівниками силових структур району.

 

 

На нараді розглянуті питання:

- про реорганізацію місцевих підрозділів міністерств та відомств, установ та організацій району у зв’язку з новим адміністративно-територіальним устроєм;

- про заходи з виявлення нелегальних пунктів продажу пального.

 

Враховуючи те, що до території Уманського району нині увійшли території Жашківщини, Маньківщини, Монастирищини та Христинівщини,  більшість місцевих підрозділів центральних органів виконавчої влади проходять реформування з урахуванням цих змін. Зокрема, Уманська окружна прокуратура тепер обслуговує декілька колишніх районів. Уманське районне управління поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області також встигло реформуватися, внаслідок чого районні відділення поліції змінили свою структуру.

За даними керівника Уманської окружної прокуратури Дмитра Пархоменка та заступника начальника Уманського районного управління поліції з превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Черкаській області Василя Козиненка, рівень злочинності у новоутвореному районі підвищився, проте зріс і рівень розкриття злочинів.

Військовий комісар Андрій Шабалдак проінформував присутніх про хід реорганізації територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (колишніх військових комісаріатів). Додатково він підняв питання організації призову на строкову військову службу.

Начальник Уманського районного відділу УДСНС України у Черкаській області Олександр Лебідь також повідомив про очікувані зміни у структурі  місцевих підрозділів обласного управління ДСНС, акцентував увагу на питанні утворення та утримання місцевих пожежних команд на території кожної об’єднаної територіальної громади.  

У ході наради голова райдержадміністрації наголосив на налагодженні взаємодії з міськими, селищними та сільськими територіальними громадами, розробці цільових програм, що стосуються сфери діяльності правоохоронних органів та територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

                  

  

 

Сектор  з питань цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністрації

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь