«Підрядники повинні усунути недоліки» – Ігор Миклащук про ремонт Сушківської амбулаторії

Дата: 13.04.2021 16:57
Кількість переглядів: 453

Сьогодні, 13 квітня, голова Уманської районної державної адміністрації Ігор Миклащук спільно зі своїм першим заступником Анатолієм Риженком відвідали Сушківську амбулаторію загальної практики – сімейної медицини, щоб оглянути стан її ремонту.

Також долучилися начальник відділу освіти, охорони здоров'я, культури, спорту та туризму райдержадміністрації Борис Бондар, директор КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Паланської сільської ради Олександр Новаківський та власне працівники амбулаторії.

Фото без опису

Як розповів Олександр Новаківський, в минулому році із залишку коштів медичної субвенції було замовлено капітальний ремонт Сушківської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини. У проєкт входила заміна даху, покращення фасаду і облаштування системи опалення. Підрядна організація розпочала роботи лише восени, розкрила дах, накрила його плівкою і в такому вигляді залишила, незважаючи на осінні дощі, а далі й сніг. В результаті приміщення таки залило опадами, пошкоджено покрівлю і стіни. Доробляти дах взялися лише в лютому 2021 року.

Незважаючи на придбаний твердопаливний котел, систему опалення так і не було прокладено. Наразі тут використовують електроопалення. Також не було виконано покращення фасаду.

Зважаючи на все це, директор КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Олександр Новаківський та голова Дмитрушківської громади Тетяна Шевчук (амбулаторія – на балансі Дмитрушківської сільської ради) склали акт про виявлені недоліки. Поки що підрядник на контакт іде складно.

«Амбулаторія обслуговує жителів не лише Сушківки, а й навколишніх сіл. І пацієнтам, і медикам потрібні комфортні умови. А ситуація, що склалася з ремонтом, не є нормою. Тому ми будемо домагатися, щоб підрядники усунули недоліки», - підсумував огляд амбулаторії голова РДА Ігор Миклащук.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь