Велике будівництво: Ігор Миклащук проінспектував будівництво амбулаторій в селах Бузівка та Соколівка

Дата: 16.04.2021 14:49
Кількість переглядів: 374

У переліку обєктів програми Президента України «Велике будівництво» важливе місце займають заклади охорони здоров'я, адже покращення якості надання медичних послуг нині набуло особливої актуальності. 15 квітня голова Уманської районної державної адміністрації Ігор Миклащук проінспектував будівництво двох амбулаторій в межах цієї програми в селах Бузівка та Соколівка Уманського району.

Фото без опису

Роботи над зведенням амбулаторії загальної практики – сімейної медицини в селі Бузівка розпочалися в жовтні 2020 року. Наразі зведені стіни, перегородки, прокладена мережа комунікацій під каналізацію, підведена вода від старої амбулаторії, яка знаходиться поряд. Відновлення робіт планується найближчим часом. Загалом об’єкт Ігор Миклащук оцінив позитивно.

Фото без опису

Майбутня амбулаторія в с. Бузівка

В селі Соколівка будівництво амбулаторії – на стадії завершення, адже його розпочали значно раніше, ніж в Бузівці, – ще у І кварталі 2019 року. Темпи виконання запланованого уповільнилися через затримки фінансування. Більшість зовнішніх та внутрішніх робіт виконано, територія навколо – облагороджена. Обладнання завезено і зберігається у спеціальному приміщенні.

Основне питання наразі – виправлення підрядниками виявлених дефектів та недоробок. Один із недоліків – це відсутність вентиляції, через що уже зявляється грибок. Також туалети не обладнані для людей з інвалідністю. Система кондиціонування облаштована не належно. Котел системи опалення встановлено на 18 кВт, замість 21-24 кВт.

Фото без опису

Амбулаторія в с. Соколівка

Голова райдержадміністрації Ігор Миклащук зазначив, що будівництво сільських амбулаторій в цьому році необхідно завершити. Тому доручив відповідним працівникам та старостам територіальних громад посилити контроль за роботою підрядних організацій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь