В Монастирищенській громаді стартував «Гарт-2021»

Дата: 06.07.2021 17:11
Кількість переглядів: 303

Фото без опису

1 липня в Монастирищенській територіальній громаді вп’яте стартував військово-патріотичний вишкільний табір «Гарт». За дорученням голови Уманської райдержадміністрації Ігоря Миклащука участь у відкритті взяли начальник відділу освіти, охорони здоров'я, культури, спорту та туризму РДА Борис Бондар та заступник голови Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при РДА Ірина Рижак.

Міський голова Олександр Тищенко підтримав ідею проведення зборів ентузіастами з ГО вишкільний центр «Гарт» Михайлом Панченком, Валерієм Мельничуком, тренером секції «Таеквон-до ІТФ» Сергієм Фордунем та головою ГО «Гарт» Сергієм Кузьменком.

Учасниками таборування є близько 40 школярів, які розділилися на три загони – «Козачата», «Соколята» та «Патріоти» – перебуватимуть у таборі з 01 до 10 липня.

У «Гарті» дітей чекає чудовий та пізнавальний відпочинок з цікавими іграми, яскравими емоціями та насиченими веселими розвагами. Зокрема, діти будуть займатися військово-прикладними видами спорту, туризмом, позмагаються у військовому багатоборстві, спортивному орієнтуванні. Окрім того, відпочивальників навчатимуть правилам поведінки у надзвичайних ситуаціях та наданню першої медичної допомоги.

За інформацією Монастирищенської міської громади



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь