#Великебудівництво: у Кочержинській амбулаторії – 99% готовності

Дата: 19.07.2021 15:05
Кількість переглядів: 405

Фото без опису

Голова Уманської райдержадміністрації Ігор Миклащук продовжує огляд об’єктів «Великого будівництва» на території Уманського району. Цього разу він побував у новозбудованій амбулаторії загальної практики – сімейної медицини в селі Кочержинці.

Спільно зі старостою села Петром Кучеренком вони оглянули будівлю та поспілкувалися щодо пришвидшення її здачі в експлуатацію.

Незважаючи на те, що Кочержинська амбулаторія почала будуватися однією з найпізніших, сьогодні вона має один із найкращих виглядів і найвищих відсотків готовності – 99%. За результатами огляду голова РДА відзначив, що задоволений її станом: простора, світла, сучасна і головне – якісна будівля практично готова приймати відвідувачів. Також амбулаторія уже забезпечена необхідним медичним меблюванням.

Наразі затримка лише за підключенням до електроенергії та облаштуванням навколишньої території. Це питання планують вирішити найближчим часом за фінансової участі Паланської сільської ради. 

«Радує, що підрядник ТОВ ФІРМА "РАСАВА" виконав роботи якісно, це відчувається в кожній деталі приміщення. Насправді це має бути нормою для всіх, тим паче, що об’єкти «Великого будівництва» мають державне фінансування. Відкриття такого медичного закладу в Кочержинцях – це значний крок в підвищенні якості охорони здоров'я місцевих мешканців», – зазначив Ігор Миклащук.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь