Ігор Миклащук проінспектував роботу центрів та пунктів вакцинації

Дата: 10.08.2021 16:52
Кількість переглядів: 2719

Фото без опису

Важливим інструментом стримування пандемії COVID-19 у поєднанні з ефективним тестуванням та застережними заходами є вакцинація населення.

Отож, 10 серпня голова Уманської райдержадміністрації Ігор Миклащук проінспектував роботу мобільної бригади Христинівського ЦПМСД, яка працювала у місті Умань на Залізняка 2а, а також пунктів вакцинації – у селі Родниківка та селищі Маньківка. Очільник району належним чином оцінив роботу мобільної бригади Христинівського центру вакцинації, фахівці котрого вже вакцинували понад 5,5 тисяч жителів Христинівської та інших громад. Зокрема, 10 серпня було вакциновано 132 особи.

Ігор Миклащук відзначив позитивну динаміку вакцинації центру, що знаходиться у приміщенні КНП “Маньківський ЦПМСД”. Протягом доби тут вакцинується більше 100 осіб, зокрема 10 серпня цей показник становив 121 особу.  У пункті можуть вакцинуватися усі бажаючі, незалежно від місця укладання декларації із сімейним лікарем.

Про важливість посилення організаційної та інформаційної роботи щодо вакцинації населення йшлося на зустрічі очільника Уманського району Ігоря Миклащука та голови Маньківської  селищної територіальної громади Валерія Івасюка.

Під час робочої поїздки голова Уманської райдержадміністрації Ігор Миклащук ознайомився із станом виконання будівельних робіт у Маньківському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1, що ремонтується в межах програми Президента “Велике будівництво”, а також реалізацією заходів по капітальному ремонту та переобладнанню колишньої будівлі терапевтичного відділення КНП “Маньківська центральна районна лікарня”.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь