#ВеликеБудівництво: продовжується ремонт дороги Т-02-02 в межах Уманського району

Дата: 28.08.2021 09:07
Кількість переглядів: 385

Фото без опису

Голова Уманської районної державної адміністрації Ігор Миклащук здійснив інспекційний огляд автодороги Т-02-02 Могилів-Подільський – Ямпіль Бершадь – Умань, яка ремонтується в межах програми Президента «Велике будівництво».

Голова РДА поспілкувався з представниками підрядника – ТОВ «ШРБУ-48» з приводу якості та термінів виконання робіт. Лагодження шляхів відбувається окремим ділянками. Наразі ведуться роботи з поточного середнього ремонту між селами Полянецьке та Громи.

«Довгоочікуваний ремонт дороги Т-02-02 в межах Уманського району став можливий завдяки програмі Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво». Приємно, що крок за кроком наш район і загалом країна перетворюється на сучасну, інфраструктурно розвинену європейську державу», - зазначив Ігор Миклащук.

Окрім уже завершених та розпочатих ремонтів доріг, до кінця 2021 року мають полагодити іще ряд шляхів. Зокрема, поточний середній ремонт буде виконано на ділянках від Т-02-02 до с. Кочержинці, від Т-02-02 до с. Максимівка, на дорозі 0241504-3 Коржова – Текуча – Ладижинка біля Коржової Слободи.

Капітально відремонтується ділянка від Кочубіївки до Вербуватої на автошляху 0241502-3 Умань – Кочубіївка – Верхнячка. Також у Великій Севастянівці буде відремонтовано греблю мосту.

На всі ці обєкти розроблено проектно-кошторисну документацію, проведення експертизи – на стадії завершення. Тож після проведення тендерних процедур розпочнеться ремонт дорожнього покриття.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь