Рятувальники Уманщини відзначили свій професійний день

Дата: 17.09.2021 20:22
Кількість переглядів: 495

Фото без опису

17 вересня в Україні відзначається День рятівника. Це свято людей, які обрали своїм фахом захист інших від стихійних бід та техногенних катастроф.

З цієї нагоди в Уманському районному управлінні ГУ ДСНС України у Черкаській області  пройшли урочистості, в яких взяв участь голова Уманської районної державної адміністрації Ігор Миклащук. Зі словами щирих привітань він звернувся до присутніх:

Щороку вашими вмілими та професійними діями визволяються з біди сотні людей, рятується найцінніше, що є у нас – життя. Неодноразово працівники Уманського районного управління ГУ ДСНС України у Черкаській області брали учать у ліквідації масштабних лих. Дякую вам за вірність обов'язку, постійну готовність до боротьби з незваним лихом.

За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у справу цивільного захисту населення, мужні і рішучі дії, виявлені під час виконання поставлених завдань та з нагоди професійного свята “День рятівника” Почесні грамоти райдержадміністрації отримали:

- ОСАДЧУК Сергій Іванович, пожежний-рятувальник 14 державної пожежно-рятувальної частини 5 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Черкаській області,  молодший сержант служби цивільного захисту;

- РУДЕНКО Назар Васильович, майстер ГДЗС 15 державної пожежно-рятувальної частини 5 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Черкаській області, прапорщик служби цивільного захисту;

- СТЕПАНЮК Петро Петрович, пожежний-рятувальник 20 державної пожежно-рятувальної частини 5 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Черкаській області, молодший сержант;

- БЕЗКЛЕПЧЕНКО Михайло Олексійович, водій 21 держаної пожежно-рятувальної частини 5 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Черкаській області, сержант служби цивільного захисту;

- СОКУР Руслан Андрійович, пожежний-рятувальник 22  державної пожежно-рятувальної частини 5 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Черкаській області, сержант служби цивільного захисту.

Професія рятувальника, безумовно, варта великої поваги, адже саме ці люди за першим сигналом готові негайно вирушити в епіцентр будь-яких подій, безстрашно гасити пожежі, рятувати людей на воді та у горах, першими прибувають на ліквідацію завалів, руйнувань, зсувів та інших напастей. Своєю повсякденною самовідданою працею вони роблять наше життя безпечнішим.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь