Уманська РДА доєдналася до Всесвітнього дня прибирання

Дата: 22.09.2021 08:23
Кількість переглядів: 372

Фото без опису

18 вересня Україна  разом із мільйонами активістів 180 країн світу вийшли на Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day». Українці із міст і містечок, сіл і  селищ об’єднуються заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття. Міжнародна акція Всесвітнього дня прибирання покликана допомогти сформувати культуру чистоти та разом зменшувати негативний вплив на довкілля.

До акції долучилися і працівники Уманської районної державної адміністрації, які на чолі з головою РДА Ігорем Миклащуком прибирали паркову зону в селі Колодисте. Парк розташований в центрі села і користується популярністю в місцевого населення. Саме тут наразі ведеться встановлення обладнання в межах програми Президента України "Активний парк – здорова Україна".

Також до держслужбовців приєдналися представники сільської ради Ладижинської територіальної громади, працівники закладів освіти та актив населеного пункту.  

Ентузіасти прибрали сміття, загребли і вивезли листя, покосили зарослі, підрізали сухе гілля на деревах, підмели і впорядкували територію.

«Приємно долучатися до таких акцій, адже власними руками ми робимо Землю чистішою. Крім того, колективна праця зробила такий обєм роботи досить легким. Чистота довкілля залежить від нас із вами», - зазначив голова райдержадміністрації Ігор Миклащук.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь