На Монастирищині вшанували партизанів

Дата: 23.09.2021 06:44
Кількість переглядів: 394

Фото без опису

22 вересня в Україні відзначається День партизанської слави.

Це – свято людей  сильних духом і з чистою совістю, котрі не шкодували життя для перемоги над ненависним ворогом, котрі пройшли крізь найскладніші випробування, відстояли право  на свободу, врятували нашу країну та світ від нацизму.

В роки війни монастирищани активно включалися до боротьби з нацистськими загарбниками. Серед молоді створювалися осередки незадоволених «новим порядком», які пізніше переросли в підпільно-партизанські групи.

Тому сьогодні, щоб віддати шану нашим землякам, що полягли у нерівній боротьбі з нацистами в буремні роки Другої світової війни,  відбулось покладання квітів до пам’ятникам партизанам-підпільникам в Поперечному Яру в м.Монастирище та у селі Бубельня.

У меморіальному заході до Дня партизанської слави взяли участь міський голова Олександр Тищенко, його заступники, керівники структурних підрозділів міської ради, депутати міської ради та громадськість.

Учасники зібрання хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих партизанів та підпільників, які загинули у Другій світовій війні.

Нехай День партизанської слави і надалі передається з покоління в покоління, нехай зберігає в наших серцях такі поняття, як Батьківщина, честь, обов'язок і пам'ять.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь