Ігор Миклащук привітав уманчан із Днем міста

Дата: 02.10.2021 13:55
Кількість переглядів: 427

Фото без опису

Сьогодні місту Умань виповнюється 405 років від дня першої згадки. Голова Уманської райдержадміністрації Ігор Миклащук долучився до святкування, про що написав на своїй сторінці в Фейсбук:

- У житті кожного із нас є багато визначних дат, особистих і офіційних, але є і особливі свята, які займають окреме місце в нашому житті. Без сумніву, одним із таких є День рідного міста.

Сьогодні день народження міста Умань.  Із великою приємністю долучився до його відзначення, яке почалося вранці із підняття Державного Прапора України.

Передав уманчанам вітання від усіх територіальних громад Уманського району та вручив запашний коровай міському голові Ірині Плетньовій.

Відзначив, що нині Умань розбудовується і гарнішає, стає ще більш відкритою і привабливою для людей, в тому числі завдяки реалізації проектів в межах програми Президента України «Велике будівництво». Дійсно, нині Умань – це сучасне туристичне місто, одне з найкрасивіших і наймальовничіших міст нашої країни.

Сьогодні на жителів і гостей міста чекають виставки, спортивні турніри, пригощання, атракціони і концерт.

 У такий день ми всі відчуваємо себе частинкою великої родини. Не залежно від того чи ми тут народилися і виросли, чи приїхали на навчання, чи просто працюємо – це наше місто з особливим колоритом, традиціями і славною історією.

У цей непростий для нашої держави час, коли триває війна на сході країни й  триває боротьба з пандемією коронавірусу,  нам так важливо вміти чути один одного, знаходити компроміси та досягати бажаних цілей. Кожного дня спільними зусиллями ми зможемо розвивати наш край.

Від щирого серця вітаю усіх уманчан з днем міста! Нехай у кожній родині панує мир та злагода. Добробуту, затишку, радості, процвітання нашому місту і кожному з нас!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь