Активна спортивна локація запрацювала у Христинівці

Дата: 02.10.2021 18:25
Кількість переглядів: 321

Фото без опису

Ініційований Президентом України Володимиром Зеленським соціальний проєкт Активні парки – локації здорової України, який спрямований на організацію оздоровчої рухової активності громадян, знаходить підтримку в Уманському районі.

Активна спортивна локація запрацювала у Христинівському міському парку культури та відпочинку. Сьогодні голова Уманської районної державної адміністрації Ігор Миклащук разом із головою Христинівської міської територіальної громади Миколою Наконечним відкрили тут активний парк.

Як зазначив очільник Уманського району, мета проєкту “Активні парки – локації здорової України” полягає в тому, щоб зробити спорт доступним для громадян та залучити різні групи населення до оздоровчої рухової активності у місцях масового відпочинку.

Та найперше, новітня спортивна локація  – це чудове місце для тренувань майбутніх олімпійських чемпіонів. Це присутнім продемонстрували юні кікбоксери місцевої ДЮСШ під керівництвом свого наставника – Максима Лягоцького. Юнаки й дівчатка середньовікової групи та й зовсім ще малеча взяли участь у веселій руханці та вправно виконували вправи на брусах, турніках та “шведській” стінці разом зі своїм тренером і досвідченими спортсменами, олімпійськими чемпіонами, зірками українського спорту, перейшовши на спеціальний сайт за допомогою QR коду.

"Приємно, що Христинівщина активно долучається до реалізації чудових соціальних ініціатив. Хочеться побажати громаді, щоб цей активний парк приносив як дорослим, так і дітям лише користь, адже спорт – це основа здорового способу життя", - зазначив Ігор Миклащук.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь