Розпочинається прийом документів для участі в установчих зборах із формування нового складу громадської ради при Уманській РДА

Дата: 13.10.2021 14:49
Кількість переглядів: 602

Ініціативна група з підготовки та проведення установчих зборів із формування нового складу громадської ради при Уманській районній державній адміністрації (далі – Ініціативна група) запрошує представників інститутів громадянського суспільства (далі – ІГС) до участі в установчих зборах, що орієнтовно відбудуться 15 грудня 2021 року о 10:00 год. за адресою м. Умань, площа Соборності, 1, актова зала Будинку рад.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 р. № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» (далі – Постанова), громадська рада при райдержадміністрації є тимчасовим консультативно-дорадчим органом, утвореним для сприяння участі громадськості у формуванні та реалізації державної, регіональної політики. Формування нового складу відбувається на підставі завершення терміну діяльності попереднього складу.

До складу громадської ради можуть бути обрані представники громадських об’єднань, релігійних, благодійних організацій, творчих спілок, професійних спілок та їх об’єднань, асоціацій, організацій роботодавців та їх об’єднань, засобів масової інформації (ІГС), які зареєстровані в установленому порядку і не менше шести місяців до дати оприлюднення повідомлення про формування складу громадської ради проводять заходи, дослідження, надають послуги, реалізують проекти тощо на території Уманського району.

До складу громадської ради можуть бути обрані представники ІГС, які є фахівцями у відповідних сферах, що підтверджується наявністю відповідної освіти, наукового ступеня, публікацій, досліджень, а також інформацією про участь у реалізації проектів не менш як за 12 місяців до дати оприлюднення повідомлення про формування складу громадської ради.

Для участі в установчих зборах Ініціативній групі в паперовому або електронному вигляді подається заява у довільній формі, підписана уповноваженою особою керівного органу ІГС.

До заяви додаються:

- рішення інституту громадянського суспільства про делегування представника для участі в установчих зборах;

- заява делегованого представника з наданням згоди на обробку персональних даних;

- біографічна довідка делегованого представника;

- відомості про результати діяльності інституту громадянського суспільства;

- відомості про місцезнаходження та адресу електронної пошти інституту громадянського суспільства, номер контактного телефону;

- мотиваційний лист делегованого представника;

- фото делегованого представника;

- копія виписки з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій;

- копія статуту інституту громадянського суспільства, засвідчена в установленому порядку. 

Делегований представник ІГС може подати до Ініціативної групи копії документів, що підтверджують освітній та професійний рівень, досвід роботи (за наявності).

Приклади документів можна завантажити тут.

Увага! Оригінал заяви та оригінали всіх документів, що додаються до заяви, делегований представник зобов’язаний принести на установчі збори та надати Ініціативній групі під час реєстрації, якщо попередньо вони були подані лише в електронному вигляді.

Нагадуємо, що відповідно до Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого Постановою, підставами для відмови представнику ІГС в участі в установчих зборах є:

- невідповідність документів (відомостей), поданих ІГС, вимогам пункту 10 Типового положення;

- неусунення ІГС невідповідності поданих документів (відомостей) встановленим Типовим положенням вимогам у визначений Ініціативною групою строк відповідно до абзацу п’ятнадцятого пункту 10 цього Типового положення;

- невідповідність ІГС або делегованого ним представника вимогам, установленим пунктом 6 Типового положення;

- недостовірність інформації, що міститься в документах (відомостях), поданих для участі в установчих зборах;

- відмова ІГС або делегованого ним представника від участі в установчих зборах шляхом надсилання органу виконавчої влади офіційного листа;

- перебування ІГС, який делегував свого представника, у процесі припинення.

Термін подачі документів: з 13.10.2021 до 12.11.2021 (включно).

Контактна особа: Бендовська Людмила Олексіївна, начальник відділу інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю та цифрового розвитку Уманської райдержадміністрації; м. Умань, площа Соборності, 1 (І поверх Будинку рад), тел. (04744)3-70-29, імейл – politik.rda@ukr.net.

 

Ініціативна група


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь