Сучасні харчоблоки та смачна їжа: освітяни Уманщини вивчали досвід реформи шкільного харчування

Дата: 22.10.2021 15:29
Кількість переглядів: 747

21 жовтня відбувся навчально-практичний семінар щодо реформи системи шкільного харчування у місті Київ. За дорученням голови Уманської райдержадміністрації Ігоря Миклащука задля вивчення досвіду в освітній галузі, зокрема, в запровадженні реформи харчування, семінар відвідав начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та туризму райдержадміністрації Борис Бондар, а також керівники органів управління освітою територіальних громад Уманського району.

Фото без опису

Одними із найактуальніших питань освіти сьогодні залишаються організація мультипрофільного харчування, впровадження базового фінансового нормативу дошкільної освіти, інформаційно-аналітичного ресурсу «Карту освітніх потреб» та дистанційне навчання в умовах пандемії.

У рамках обговорено такі важливі питання як «Організація харчування в освітніх закладах міста Києва», «Публічні закупівлі. Плануй, проводь, обирай, укладай договір з переможцем», «Нові методи організації харчування в закладах освіти».

Учасники пройшли майстер-клас щодо роботи з сучасним обладнанням харчоблоку, ознайомилися із технологічним процесом, взяли участь у презентації приготування комплексного шкільного обіду, а також оглянули харчоблоки у школах № 66 та № 103. Окрім того, керівники відділів освіти територіальних громад Черкаської області побували у першому в Україні мистецькому ліцеї «Зміна», де нараховується понад 30 студій, лабораторій, творчих майстерень і художніх колективів. 

Уманська РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь