«Коли інші країни вже не закриваються на локдауни, ми потерпаємо від таких важких економічних наслідків» - Олександр Скічко на нараді з підприємцями Уманщини

Дата: 26.10.2021 15:29
Кількість переглядів: 862

Черкаська область наближається до «червоної» карантинної зони: кількість хворих на Covid-19 невпинно росте, а смертність у жовтні, порівняно з вереснем, підвищилася в кілька разів. Із такої невтішної інформації розпочав нараду з підприємцями Уманського району голова Черкаської обласної державної адміністрації Олександр Скічко. Участь у нараді також взяв народний депутат України Артем Нагаєвський, голова Уманської райдержадміністрації Ігор Миклащук.

Фото без опису

Голова ОДА зазначив, що наразі вбачається прямий зв'язок між тим, скільки людей вакцинується і скільки госпіталізується. Та наголосив, що вакцинація – це захист не лише життів людей, а й нормальної життєдіяльності усіх сфер, а для підприємств – це безперебійний виробничий процес.

«Коли інші країни вже не закриваються на локдауни, ми потерпаємо від таких важких економічних наслідків. Нам потрібно сьогодні боротися за наші життя і за економічну ситуацію», - сказав Олександр Скічко, переконуючи підприємців у необхідності вакцинувати їхні робочі колективи.

Очільник області відзначив підприємства Уманщини, які є найбільш свідомими до збереження свого здоров'я і, власне, своїх підприємств. У КСП «Родниківка» вакциновано 100 % працівників, ПП «Уманський завод залізобетонних виробів» – 93,1 %, ТОВ «Відродження» – 90 %, ТОВ «Укртрансдизель» – 80,4 %, ТОВ «Авангард» – 73 %.

Присутніх закликали не вірити фейкам щодо вакцинації, адже жодного летального випадку чи важких наслідків від вакцинації в Черкаській області не було. Так само не зафіксовано жодної смерті коронавірусних хворих, які були вакциновані. Усе це фахово засвідчив присутній на нараді директор КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради» Ігор Фесун.

Також учасники наради мали змогу поспілкуватися і про інші актуальні питання.

Фото без описуФото без опису

Уманська РДА 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь