Єдиний захист від COVID-19 – вакцинація

Дата: 03.11.2021 15:39
Кількість переглядів: 365

Фото без описуШановні жителі м. Умань та Уманського району! Звертаємо вашу увагу, що єдиний та необхідний захист від COVID-19 на сьогодні – це вакцинація.

Понад 110 тисяч жителів Уманського району уже отримали щеплення. Вакцинація, якщо не убереже від інфікування, то, однозначно, полегшить перебіг хвороби. Вакцинуватися можна у пунктах, центрах вакцинації населення або за допомогою мобільних бригад. З 7 жовтня у відділеннях Укрпошти запрацювали перші тимчасові пункти вакцинації (в містах Умань, Христинівка,  Маньківка,  Монастирище,  Жашків).

Станом на 02.11.2021 року з діагнозом коронавірусної хвороби у стаціонарі КНП «Уманська центральна міська лікарня» Уманської міської ради, КНП «Уманська центральна районна лікарня» Паланської сільської ради перебуває 244 пацієнти. 9 хворих – у відділеннях інтенсивної терапії,  6 – на апараті ШВЛ.

Завантаженість ковідного ліжокофонду лікарень за останні два тижні становила в середньому від 61 до 69 %.

На жаль, показник летальних випадків у жовтні-листопаді 2021 року стрімко зростає. В загальному – 84 померлих за вказаний період.  Найбільший добовий показник смертності за 02.11.2021 року – 6 хворих.

Швидкість зростання кількості важких випадків, у тому числі летальних, зумовлена головним чином через невчасне звернення хворих до лікувальних закладів  чи  ігнорування процесу вакцинації.

Серед інфікованих вже є діти. Так, у період 25.10-29.10.2021 на лікуванні у відділеннях перебувало 3 дітей. Станом на 02.11.2021 – 1 дитина  ще продовжує лікуватися.

Шановні жителі м. Умань та Уманського району!

Не довіряйте неперевіреним джерелам, дотримуйтесь інформаційної гігієнти – не вірте фейкам! Вакцина забезпечує захист від зараження, вона є найважливішим способом виходу з пандемії.

Вакцинація – це не ваш особистий вибір!

Вакцинація – це ваша громадянська позиція, яка рятує життя вашим близьким та рідним.

 

Уманська РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь