Голодомор. Світ визнає – Україна пам’ятає!

Дата: 29.11.2021 09:47
Кількість переглядів: 261

Фото без опису

Голодомор – це трагедія, про яку ми маємо пам’ятати. Це спільний біль, спільна пам’ять українського народу. Ми повинні донести неприховану історію підростаючому поколінню, щоб захистити майбутнє і показати справжню цінність людського життя.

Активно долучилися до відзначення Дня пам’яті жертв голодоморів у закладах загальної середньої освіти територіальних громад Уманського району. Зокрема, в Уманській міській територіальній громаді було проведено години пам’яті і скорботи, уроки-реквієми, виховні години, інформаційні хвилини, відеолекторії під назвами «Свічка пам’яті бринить сльозами», «Схилимо голови в скорботі», «Страшні роки голодомору 32-33-х р.р.», «Голодомор…Україна пам’ятає!», «Не дамо згасити свічку пам’яті!», «Чорні сторінки історії України» та інші; організовано перегляд відеороликів Українського інституту національної пам’яті «Історія гідності. Голодомори», «Де б ти не був – вшануй померлих від голоду!»; підготовлено книжково-ілюстративні виставки науково-популярної літератури «Забуттю не підлягає».

На знак ушанування виморених голодною смертю у всіх закладах загальної середньої освіти проведено акцію «Засвіти свічку пам’яті», під час якої оголошено хвилину мовчання в пам’ять про загиблих.

 

Уманська РДА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь