Герой Небесної Сотні Віктор Чернець – приклад сміливості, патріотизму і честі

Дата: 19.02.2022 19:11
Кількість переглядів: 607

Фото без опису

У ці дні Уманщина – в скорботі разом з усією країною. У період з 18 по 20 лютого 2014 року під час протестних акцій на Євромайдані загинули патріоти – Герої Небесної Сотні. Звичайні люди, учителі та студенти, підприємці та журналісти, вчені та просто робітники. Люди, які жили в різних куточках України. Такі різні, але дуже схожі між собою. Схожі серцями, у яких жила віра на краще майбутнє.

З нагоди Дня Героїв Небесної Сотні за дорученням голови Уманської районної державної адміністрації Ігоря Миклащука участь у вшануванні пам'яті загиблого Героя із села Подібна Маньківської громади Чернеця Віктора Григоровича взяв заступник голови РДА Сергій Жорницький.  

Віктор Чернець захищав блокпост на автотрасі Одеса-Київ, щоб «тітушки» і силовики не дісталися до столиці. Там 19 лютого 2014 року на шаленій швидкості його збив джип, що супроводжував бандитів та пробивав дорогу внутрішнім військам.

«Віктор Чернець – приклад сміливості, патріотизму і честі. Його ім’я, як і імена всіх інших новітніх Героїв, уже назавжди вкарбовані в серця українців. «Небесне військо» стало символом революції в Україні. І сьогодні ми не маємо морального права зрадити тій меті, за яку полягло стільки життів. Єднаймося, бо лише в єдності наша сила. Слава Україні і її Героям!", - зазначив під час заходу Сергій Жорницький.

Уманська РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь