Обговорили з підприємцями головні питання

Дата: 13.04.2022 08:37
Кількість переглядів: 184

Фото без опису

Голова Уманської районної військової адміністрації Ігор Миклащук спільно з очільником Черкаської обласної військової адміністрації Ігорем Табурцем зустрілися з представниками Всеукраїнської Аграрної Ради, керівниками територіальних громад та підприємцями Уманського району. Обговорили продовольчу безпеку нашої області та країни загалом. У надскладний для держави час важливим є прямий діалог між владою та бізнесом.

Одним із болючих питань для місцевих жителів залишається зростання цін на продукти у місцевих магазинах. Поставки здійснюються, на полицях є продукти першої необхідності.

Окрім безпосереднього фронту бойових дій, не менш важливим є економічний фронт. Наразі гостро стоїть питання реалізації сільськогосподарської продукції.

А також питання пільгового кредитування, скасування перевірок, спрощення трудових відносин, виплати за найманих переселенців будуть враховані та взяті в роботу.

"Я вдячний тим, хто продовжує працювати, сплачувати податки, наповнюючи наш місцевий бюджет. А також за співпрацю, порозуміння і підтримку ЗСУ. Слава Україні! Тримаймо стрій! Разом до Перемоги!" – звернувся до присутніх Ігор Миклащук.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь