На Маньківщині за ініціативи зірок українського шоу-бізнесу відбувся благодійний спортивно-мистецький захід в підтримку Збройних Сил України

Дата: 14.06.2022 06:09
Кількість переглядів: 302

Нещодавно на місцевому спорткомплексі відбувся благодійний футбольний матч між зірками естради і кіно ФК "Маестро" та збірною Маньківської громади. Метою цього заходу було зібрання коштів для потреб української армії.

"Футбол завжди об'єднував мільйони людей, тим паче українців. В такий тяжкий час для нашої країни українській армії потрібна допомога та консолідація сил. Перед нами лише одна мета-об'єднати людей в їхньому бажанні допомогти бійцям Збройних Сил України" – зазначили організатори заходу.

Впродовж всього матчу гра тримала вболівальників в напрузі. Вони гучно аплодували обом командам, вигукували патріотичні гасла, співали гімн. Цікаво, що більшість вболівала за нашу збірну команду Маньківської громади. Протягом гри суперники так і не змогли виявити сильнішого. Команди обмінявшись голами  завершили гру з нічийним рахунком 1:1.  А в серії післяматчевих пенальті господарі майданчику вирвали перемогу у гостей ФК «Маестро»з рахунком 4:3.

Після гри всіх глядачів очікував подарунок - грандіозний концерт з участю зіркових гравців ФК "Маестро" та інших українських зірок.  У трьохгодинному концерті на підтримку України для місцевих мешканців, гостей та внутрішньо переміщених осіб, які зараз проживають у Маньківській громаді, виступили  зірки української естради: Артур Боссо, Кристина Коваль, Андрій Князь, Михайло Грицкан, Валерій Юрченко, Анна Добриднєва, Лія Лі та чарівна Солоха. Веселими та жартівливими ведучими дійства були ведуча телеканалу 1+1 Соломія Вітвіцька та радіоведучийі шоумен Андрій Джеджула.

Паралельно глядачі могли долучитися до майстер класу, де всі бажаючі могли розписати писанку, вишити бісером чудернацький орнамент чи намалювати неповторний витвір мистецтва.

Справді, українська пісня, відома сьогодні всьому світові, є символом вільної і сильної, нескореної України. Пісня завжди була і залишається оберегом нашого народу і нашою святинею. Ми впевнені, вже скоро наша пісня зазвучатиме по-новому- пісня України, яка перемогла.

Завершився захід спільним виконанням гімну України та  пісні «Ой у лузі червона калина».

Упродовж благодійного спортивно-мистецького заходу вдалося зібрати кошти в сумі  60 тис.723 грн., це найбільша сума, яку було зібрано артистами за весь період їх благодійних заходів, що вкотре доводить небайдужість наших громадян до потреб української армії у період війни та їхню готовність допомагати матеріально. На виручені кошти буде придбано тепловізор для 115 бригади, в якій боронять нашу землю 30 бійців з нашої Маньківської громади.

Цього дня було безліч локацій, подій і хороший справ. Крім зіркового футбольного матчу та концерту приїхали волонтери, які адресно розвезли продуктові набори для переселенців.

Дякуємо всім, хто долучився до заходу, в чиїх серцях кипить любов до України! Ви тихо робите добре справу, яка надто дорого вартує! А ваші великі серця захоплюють, надихають, спонукають та переконують, що разом ми – незламні, незборима сила!

Лише разом і лише до нашої Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь