Переможна весна очима дітей

Дата: 14.03.2023 14:43
Кількість переглядів: 586

Фото без опису

Минув рік війни. Рік незламного опору, сміливості, відваги, боротьби та невтомної праці. Наша держава вистояла проти страшної рашиської навали. Українці показали усьому світові свою незламність. Попереду ще багато боїв, але ми вже довели, що український народ не подолати. Віримо в те, що прийдешня весна стане переможною та змінить усе на краще. Героїчному спротиву ворогові та мужності наших воїнів був присвячений районний творчий конкурс відео-проєктів “Переможна весна”.

Конкурс проходив протягом лютого під патронатом начальника Уманської районної військової адміністрації Ігоря Миклащука. Участь у конкурсі взяло понад 60 учнів закладів загальної середньої освіти із шести територіальних громад Уманського району, зокрема Буцької, Жашківської, Маньківської, Монастирищенської, Уманської та Христинівської.

Учасникам конкурсу вдалося розкрити різні грані як людської природи, так і природи весни. А саме головне – емоційно, від щирого серця, мріяти про мир і перемогу, дякувати за мужність і героїзм Збройним Силам України та бажати усім українцям переможної весни.

До оргкомітету журі було надіслано 38 творчих робіт, 11 з яких стали переможцями. Серед лауреатів конкурсу слід відмітити Ангеліну Орендарчук – ученицю опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів «Ліцей «Ерудит» Монастирищенської міської ради за зайняте III місце,  учнів 2 класу опорного закладу освіти «Верхняцький ліцей» Христинівської міської ради за зайняте III місце, Володимира Мельника – учня Уманської початкової школи №1Уманської міської ради за зайняте III місце, Андрія Чижевського – учня Уманської початкової школи №1 Уманської міської ради за зайняте II місце, Аріна Басихіну – ученицю Уманської початкової школи №1 Уманської міської ради за зайняте II місце, Володимира Чепкого – учня Уманської початкової школи №1 Уманської міської ради за зайняте І місце, Катерину Гричину, Надію Репетій, Софію Середу, Нікіту та Ігоря Черкес – учнів Христинівського ліцею Христинівської міської ради за зайняте III місце, Валерію Омельченко – ученицю Буцького ліцею Буцької селищної ради за зайняте III місце, учнів 5 класу Жашківського ліцею №2 Жашківської міської ради за зайняте II місце, Ольгу Гурову – ученицю Подібнянського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Маньківської селищної ради за зайняте І місце, а також Євгенія Рибака, Aнну Рак та Сергія Марчука – учнів Уманської гімназії № 14 Уманської міської ради за зайняте І місце.

Начальник Уманської РВА Ігор Миклащук відмітив високу якість робіт конкурсантів, креативність та кмітливість кожної дитини. Підсумовуючи результати конкурсу, він зазначив, що з таким молодим і сучасним поколінням Україна має велике майбутнє.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь