До уваги жителів Уманщини!

Дата: 04.09.2023 16:07
Кількість переглядів: 574

     Фото без опису

      Уманська районна державна лікарня ветеринарної медицини, повідомляє, що з метою забезпечення стабільної епізоотичної ситуації зі сказу тварин на території Черкаській області зокрема Уманському районі та м. Умані  на виконання наказу Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів  від 29.08.2023 № 1634 «Про організацію заходів з проведення осінньої кампанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин у 2023 році», листа Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області № 624 - ОД від 31.08.2023 року, Плану протиепізоотичних заходів по профілактиці основних інфекційних і паразитарних хвороб тварин у Черкаської області на 2023 рік, та з урахуванням Указу Президента України від 24.02.2022 р. № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні»,  у вересні  2023 року    розпочнеться планова пероральна імунізація диких та бродячих  м’ясоїдних тварин проти сказу. 

      У зв'язку з військовим станом, розповсюдження принад, які містять високоімунну безпечну вакцину проти сказу буде здійснюватися  лише наземним розподілом на узліссях, на узбіччі доріг, біля річок, на сільськогосподарських угіддях тощо, в залежності від погодних умов.

     Принада безпечна для людей і тварин, має вигляд брикетів розміром із сірникову коробку з різким запахом м’ясокісткового борошна. Усередині приманки знаходиться капсула з вакциною проти сказу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь