Проведено засідання евакуаційної комісії

Дата: 04.07.2018 17:05
Кількість переглядів: 650

Фото без опису4 липня на базі пожежно-рятувальної частини №14 відбулося засідання Уманської районної комісії з питань евакуації. На нього було запрошено весь основний склад комісії (працівники райдержадміністрації, спеціалізованих служб, які відповідальні за цивільний захист населення) та її додатковий склад (сільські голови,  представники Паланської ОТГ та ін.).

На порядку денному засідання – питання про розгляд звернення Паланської ОТГ щодо надання допомоги в організації проведення евакуаційних заходів в разі виникнення надзвичайної ситуації на території військової частини А1588.

Голова місцевої комісії з питань евакуації Наталія Сиротюк повідомила, що на минулому засіданні Уманської  районної комісії з питань евакуації, яке проводилось 20 червня, розглядались питання обстановки, що може скластися на території району внаслідок надзвичайних ситуацій на території військової частини А1588. Водночас, вона звернула увагу на те, що райдержадміністрацією прийнято нове розпорядження від 3 липня 2018 року  № 143 «Про організацію проведення евакуаційних заходів  на території району», яким затверджено нові збірні та приймальні пункти евакуації та визначені завдання керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації, органам місцевого самоврядування та суб’єктам господарювання.

Під час сьогоднішнього засідання було обговорено можливість сприяння Паланській ОТГ у проведенні евакуаційних заходів, а саме в організації прийому та розміщення евакуйованого населення та транспортному забезпеченні. За результатами обговорення прийнято відповідні рішення.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь