Загальні збори громадян відбулися у Вільшаній Слобідці та Коржовій

Дата: 16.02.2018 17:07
Кількість переглядів: 1015

15 лютого 2018 року в с. Вільшана Слобідка відбулися загальні збори громадян. Участь у зборах взяли голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко, заступник голови районної ради Петро Бабкін, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, депутати районної ради.

Про виконання бюджету сільської ради та програми соціально-економічного розвитку села поінформував сільський голова Леонід Оратівський. У своєму звіті він відмітив, що в минулому році пріоритетними в роботі були такі напрямки, як енергоефективність, розвиток комунальної сфери та охорона здоров’я. І, безумовно, виконувалася програма «Соціально-економічного розвитку» та інші, вирішувалися проблемні питання у сферах регулювання земельних відносин та охорони навколишнього середовища, соціального захисту населення.

За період 2017 року за рахунок місцевого бюджету проведено поточний ремонт сільської ради на суму 76 тис. грн, зроблено роздягальню у клубній установі на суму 30 тис. грн, побудовані сходи по вул. Праці біля автобусної зупинки на суму 20 тис. грн.

Протягом року для фельдшерського пункту виділено субвенцію в розмірі 18 тис. грн для закупівлі медикаментів, предметів і матеріалів. А також завдяки підтримці депутата районної ради Кисіля А.І., який виділив спонсорські кошти в сумі 300 тис. грн,  побудовано капличку на сільському кладовищі.

Також на зборах громадян були заслухані звіти представників установ Вільшаної Слобідки.

А 16 лютого про розвиток населеного пункту говорили і на зборах громадян в селі Коржова

Сільський голова Григорій Комісар розповів, що в минулому році було закуплено дитячий спортивний майданчик вартістю 25 тис. грн, придбано житловий будинок для учасника АТО (76 тис. грн – співфінансування районного та сільського бюджетів).

Також сільська рада надала ряд субвенцій на медицину, соціальний захист, освіту та культуру району. Зокрема, 20 тис. грн на придбання шкільного автобуса та 5 тис. грн на поповнення книжкового фонду сільської бібліотеки.

Проводилися поточні ремонти закладів соціальної сфери та благоустрій території.

У планах сільської ради на цей рік – ремонти сільського клубу, стелі приміщення, де зберігаються дрова ФАПу, ремонт бібліотеки та придбання для неї стільців, а також проведення заходів із благоустрою на сільському кладовищі.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь