В Полянецькому та Краснопілці проведено загальні збори громадян

Дата: 07.02.2019 17:16
Кількість переглядів: 872

Протягом 5-6 лютого загальні збори громадян відбулися в Полянецькому та Краснопілці, на яких були обговорені актуальні питання розвитку населених пунктів. Участь у них брали голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Жорницький, голова районної ради Оксана Супрунець, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, депутати районної ради.

Фото без опису

Так, протягом 2018 року за кошти сільської ради в Полянецькому проведено капітальний ремонт доріг по вулицях Мічуріна, Праці та Центральна на суму 2073 тис. грн; здійснено поточний ремонт доріг по вулицях Праці, Травнева та Вишнева на суму 353,5 тис. грн; побудовано в ДНЗ накриття для котельні на суму 79 тис. грн; придбано 12 контейнерів для сміття на суму 81 тис. грн; проведено заміну вікон та дверей в ДНЗ на суму 98 тис. грн; проведено поточний ремонт каналізації та санвузлів в ДНЗ на суму 132 тис. грн; встановлено 4 камери відеоспостереження на суму 61 тис. грн; встановлено паркани на кладовищах протяжністю 175 м на суму 99 тис. грн; виготовлено документи на спецводокористування на новий водогін на суму 40 тис. грн.

Значний проект минулого року в Полянецькому – проведення водогону протяжністю 4,6 км на суму 559,848 тис. грн (353 тис. грн – кошти державного бюджету, 206,848 тис. грн – кошти сільської ради).

Проблемними питаннями населеного пункту є створення місця для купання у літній період, вирішення проблеми з енергопостачанням на деяких вулицях, безпритульними собаками та заміни пасажирського автобусу на більш пасажировмісткий.

Серед досягнень Краснопілки у 2018 році будівництво водогону по вулицях Гагаріна, Л. Українки протяжністю 3,040 км на суму 1209,349 тис. грн, з них кошти ДФРР – 351,635 тис. грн, кошти сільської ради – 857,714 тис. грн.

За рахунок коштів сільського бюджету проведено поточний ремонт доріг по вулицях Миру, Шкільна, Шевченка, Гагаріна, Вишнева, Л. Українки, Праці на суму майже 1778 тис. грн,  здійснено ремонт Будинку культури на загальну суму понад 150 тис. грн, відремонтовано ФАП (250 тис. грн) та встановлено два дитячих майданчика (72 тис. грн – кошти державного бюджету, 720 грн – кошти сільської ради.

Серед проблем, які були озвучені на загальних зборах громадян– забезпечення автобусного перевезення та виготовлення генерального плану населеного пункту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь