В Ладижинській школі відзначили День партизанської слави

Дата: 25.09.2018 17:17
Кількість переглядів: 2348

З метою відзначення у 2018 році Дня партизанської слави в Ладижинській ЗОШ І-ІІІ ступенів з 17 по 21 вересня проведено ряд заходів.

Так, 17 вересня вчителем історії Зброй Р.Д. спільно з директором сільського краєзнавчого музею Миколайчук І.Д. було проведено засідання круглого столу учнів 10 класу на тему «Рух опору на території України». Учні дізналися, що рух поділявся на дві течії: радянський рух опору та національний. По закінченню засідання зроблено висновок про роль опору у Другій світовій війні. Окрім цього, 20 вересня, Рузана Дмитрівна з Інною Дмитрівною провели урок-семінар в 9 класі на тему «Партизанський рух під час Другої світової війни».

У  початкових класах проведено уроки мужності. Зокрема, 20 вересня класний керівник 4 класу Гура Л.М. провела з дітьми виховну годину, використовуючи мультимедійні засоби, та підготувала цікавий і змістовний матеріал про партизанів на тему «Подвигу жити вічно». Діти мали змогу  переглянути мультфільм «Партизанська снігурочка», під враженням якого вони досить емоційно обговорювали тему Партизанського подвигу.

Педагог-організатор Романюк Н.С. разом з класним керівником 3 класу Мельничук Т.І. 20 вересня сприяли організації екскурсії до сільського краєзнавчого музею учнів 3 класу, під час якої діти ближче дізналися про те,  хто такі партизани, що таке партизанський рух та про земляків-партизанів. Екскурсія завершилась тим, що школярі хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих воїнів та поклали квіти до Братської могили.

А 21 вересня між учнями 2-5 класів пройшов конкурс малюнка «Діти світу – за мир!», проведений вчителем образотворчого мистецтва Шабаліною Л.В.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь