Психологічна підтримка людей «літнього» віку

Дата: 03.05.2018 17:20
Кількість переглядів: 766

Фото без описуВже більше року у Рижавському  стаціонарному відділенні  територіального центру діє кабінет психологічної підтримки, на базі якого психолог терцентру Розборська Н.А. проводить соціально-психологічну реабілітацію одиноких людей, чиїм останнім прихистком у житті став соціальний заклад.

І навіть коли  є надійний дах над головою, ситний стіл і чистий одяг, ці люди все ж страждають від фізичних та душевних хвороб, потребують особливої уваги і фахової психологічної допомоги. Тож рік роботи приніс свої важливі результати. Йдеться, насамперед, про зниження рівня тривожності, покращення емоційного стану, активізацію внутрішніх резервів та зниження проявів негативних психічних станів у підопічних стаціонарного відділення.

Психологічні консультації проходять в умовах цілковитої конфіденційності, базуються на взаємодовірі й повазі до почуттів клієнта. Двері психолога відчинені також і для персоналу стаціонарного відділення. Не секрет, що на роботі тут затримуються лише особливі люди, здатні до терпіння, співчуття й милосердя. Однак, і для них час від часу необхідне психологічне розвантаження.

Комплексна психологічна підтримка гармонійно доповнює зусилля персоналу стаціонарного відділення, спрямовані на створення максимального комфорту для підопічних.

 

Директор терцентру Н.Г. Кицик



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь