Освітян Уманщини привітали з професійним святом

Дата: 03.10.2018 17:28
Кількість переглядів: 2085

У прекрасну пору року, коли шелестить падолистом осінь, приходить професійне свято – День працівників освіти. Для кожного педагога, який сіє в дитячі душі мудре, добре, вічне, дарує їм свою любов, навчає милосердю, цей день є особливим. 

З цієї нагоди 3 жовтня в актовому залі адмінприміщення райдержадміністрації відбувся урочистий захід, який зібрав працівників освітянської галузі з усієї Уманщини. З професійним святом їх привітали  голова Уманської райдержадміністрації Євгеній Данченко, голова Уманської районної ради Оксана Супрунець, народний депутат України Антон Яценко, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Борис Бондар та голова Уманської районної організації профспілки працівників освіти і науки України Анатолій Петриченко.

«Саме в руках учителів – молоде покоління свідомих, талановитих громадян країни, які продовжать нашу з вами спільну справу – будівництво Європейської України. Такою ж має бути наша галузь освіти: європейською, високоякісною, мати конкурентоспроможність світового рівня. Для цього нині впроваджується освітня реформа, ініційована Президентом України Петром Порошенко та підтримана Урядом. Переконаний, шановні освітяни, ваша висока компетентність дозволить реформі Нової української школи бути максимально успішною. А невичерпна енергія, плідна творча діяльність сприятимуть формуванню у дітей та молоді патріотичних і духовних ідеалів», – зазначив, звертаючись до винуватців свята, голова РДА Євгеній Данченко.

Також очільник району відмітив, що вже цього року у кожну школу буде закуплено мультимедійне обладнання, на що виділено 900 тисяч гривень бюджетних коштів.  А в листопаді кожному вчителю за сумлінну працю буде виплачено 50% до посадового окладу.

Під час заходу за сумлінну творчу працю в системі освіти, впровадження сучасних новітніх технологій у освітній процес, вагомий внесок у справу навчання і виховання учнівської молоді та з нагоди професійного свята Євгеній Данченко вручив почесні грамоти райдержадміністрації:

  • Жук Галині Петрівні, вчителю української мови та літератури Бабанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів;
  • Завгородній Тетяні Василівні, вчителю математики і фізики Оксанинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів;
  • Кузьменко Людмилі Іванівні, директору Косенівського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів», вчителю математики.

У цей день кращих педагогів району також було відзначено почесними грамотами Уманської районної ради, подяками Міністерства освіти і науки України, почесними грамотами Управління освіти та науки Черкаської обласної державної адміністрації, грамотами відділу освіти, молоді та спорту Уманської райдержадміністрації.

Почесні грамоти Центрального комітету профспілки працівників освіти і науки України та подяки відділу освіти, молоді та спорту Уманської райдержадміністрації отримали ветерани педагогічної праці, які в цьому році пішли на заслужений відпочинок.

Подяку Президії Черкаського обкому профспілки працівників освіти і науки України вручено трудовому колективу Бабанської загальноосвітньої школи I-III ступенів за кращі показники у виконанні умов обласного етапу всеукраїнського громадського огляду-конкурсу стану умов і охорони праці в закладах освіти у 2018 році.

Справжнім подарунком для всіх вчителів став святковий концерт, який підготували учні шкіл району та творча молодь Уманщини. Теплі віршовані рядки та яскраві музичні номери створили атмосферу радості, затишку і душевності.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь