«Це гордість Уманського краю та Черкащини», – Євгеній Данченко про Уманський тепличний комбінат

Дата: 13.10.2017 17:34
Кількість переглядів: 816

Фото без опису11 жовтня голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко з робочою поїздкою побував на Уманському тепличному комбінаті. Дане підприємство є одним із лідерів вітчизняного ринку виробництва овочів закритого ґрунту, зокрема томатів та огірків. А його незмінним керівником уже чотири десятиліття є заслужений агроном України Гордій Микола Васильович.

В ході спілкування Євгеній Михайлович цікавився виробничими потужностями підприємства, об’ємами виробництва, конкурентоздатністю вирощеної продукції, умовами праці та кадровим потенціалом.

Як повідомив Микола Гордій, основні виробничі потужності тепличного господарства розташовані в м. Умань, а також працюють філії в Христинівці і Тальному. На підприємстві здійснюється цілорічне вирощування томатів і огірків. Наразі на комбінаті вирощують 50-60 тонн овочів на добу, а буває ця цифра сягає позначки в 200 тонн. Власний логістичний центр забезпечує оптимальне сортування, фасування, пакування та доставку продукції.

На комбінаті впроваджено міжнародний стандарт GLOBALG.A.P., що надає йому можливість виходу на європейський ринок торгівлі, а споживачам – впевненість в якості та безпеці продукції.

Пріотритетна увага на підприємстві приділяється кадровому потенціалу. Так, нині на тепличному комбінаті працює близько 600 чоловік. В основному – це люди із сільської місцевості. Тому з метою забезпечення належних умов праці існує постійний транспортний довіз людей на роботу.

Фото без описуПотому керівник підприємства ознайомив з особливостями функціонування тепличного комплексу. Тут експлуатуються найсучасніші теплиці європейського зразка. У них реалізовані новітні розробки та досягнення в області вирощування овочів у закритому ґрунті.

Овочева галузь – це складний бізнес, але керівника підприємства не лякають труднощі, адже справжнього успіху домагається лише той, хто щиро любить свою справу і не шкодує ніяких сил, щоб стати в цій справі кращим. У планах роботи підприємства не зупинятися на досягнутому та розширювати виробничі потужності.

Голова райдержадміністрації Євгеній Данченко був приємно вражений діяльністю Уманського тепличного комбінату та підкреслив важливість співробітництва влади і бізнесу в даному напрямі, адже виробництво якісної продукції є запорукою здоров’я кожної людини.

У ході робочої зустрічі також було відвідано Храм «Всіх святих» Української православної церкви Уманської єпархії, що був збудований за спонсорської підтримки Уманського тепличного комбінату.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь