На Уманщині вшанували високогуманну працю медичних працівників

Дата: 13.06.2019 17:34
Кількість переглядів: 3774

Традиційно у третю неділю червня своє професійне свято відзначають люди, які обрали для себе таку потрібну, шановану і відповідальну професію, медичні працівники. З цієї нагоди 13 червня в актовому залі приміщення центральної районної лікарні відбувся урочистий захід, присвячений Дню медичного працівника, на якому зібралися лікарі, фельдшери, медсестри, молодший медичний персонал та ветерани праці медичних закладів охорони здоров’я Уманського району – Центральної районної лікарні та КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Уманської районної ради.

Тих, хто присвятив своє життя турботі про здоров’я людини, з професійним святом вітали голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко, голова районної ради Оксана Супрунець, голова Ладижинської ОТГ Сергій Цоколенко, голова Дмитрушківської ОТГ Тетяна Шевчук, секретар Паланської ОТГ Світлана Шмалій.

 «516 медичних працівників центральної районної лікарні та центру первинної медико-санітарної допомоги щоденно вкладають серце і душу у свою працю, забезпечуючи високу якість надання послуг, - зазначив очільник району Євгеній Михайлович. - Уже не один рік поспіль наші медичні заклади займають лідируючі рейтингові місця в області за результатами роботи. Це свідчить про те, що в нас працюють висококваліфіковані спеціалісти.

Очільник району подякував працівникам галузі охорони здоров’я за самовіддану працю та побажав їм міцного здоров’я, родинного затишку, людської поваги і професійних успіхів.  

Окрім того, з нагоди Дня медичного працівника голова райдержадміністрації та районної ради вручили закладам охорони здоров’я подарункові сертифікати на придбання медичного одягу та комп’ютерного обладнання.

З теплими словами привітань звернулися до колег головний лікар Уманської центральної районної лікарні Інна Добрянська та заступник директора з медичного обслуговування населення КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Назар Горенко.

Щирі слова вітань для медичних працівників звучали від керівників сільськогосподарських підприємств: Гордія Миколи Васильовича – ПОСП «Уманський тепличний комбінат», Чекаленка Василя Івановича – ТОВ «Берестівець», Осадчого Володимира Олексійовича – ФГ «АФ Базис», Мордача Олександра Андрійовича – ТОВ «Агроплант», Матерянського Анатолія Миколайовича – ТОВ «Дубова», Однокінного Дмитра Лукича – ПП «Рогова», Скуса Ярослава Володимировича – ФГ «Агроцентр Січ». Окрім того, від них центральна районна лікарня отримала в подарунок сертифікати на медичний одяг. А сертифікат на суму 90 тис. грн для ремонту службової квартири від керівника ТОВ «Берестівець» Василя Чекаленка отримав лікар-хірург з Уманської центральної районної лікарні Башкісер Артем Олександрович.

Сьогодні в медичній галузі району є десятки спеціалістів, які працюють творчо, самовіддано, запроваджують новітні технології діагностики та лікування задля поліпшення і зміцнення здоров'я людей. За багаторічну сумлінну працю в галузі охорони здоров’я, високий професіоналізм, відданість справі та з нагоди Дня медичного працівника  почесними грамотами Уманської районної державної адміністрації та районної ради були нагороджені:

  1. ДИНИСЮК Мирослава Михайлівна – завідувач ФАП с. Ятранівка;
  2. КАРПЕЦЬ Микола Анатолійович – лікар загальної практики – сімейної медицини АЗПСМ с. Дмитрушки;
  3. КАРПУХОВА Алла Леонідівна – економіст КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги»;
  4. ГОРОБЕЦЬ Наталія Миколаївна – молодша медична сестра (санітарка) ФП с. Затишок;
  5. САЛІЙ Борис Валентинович – водій АЗПСМ с. Старі Бабани;
  6. ТЕТЯНКО Анатолій Георгійович – завідувач хірургічним відділенням Уманської центральної районної лікарні;
  7. КАЗАКУ Софія Семенівна – старша медична сестра інфекційного відділення Уманської центральної районної лікарні;
  8. ЗАБІЯКА Валентина Анатолівна – сестра-господиня травматологічного відділення Уманської центральної районної лікарні;
  9. ВИДАЙКО Світлана Юріївна – сестра-господиня терапевтичного відділення Уманської центральної районної лікарні;
  10. ШЕВЧУК Михайло Васильович – лікар-гінеколог, лікар ультразвукової діагностики скринінгового центру «Здоров’я жінки» Уманської центральної районної лікарні.

Святкового настрою усім присутнім протягом заходу додавали яскраві композиції вихованців Бабанської музичної школи та Родниківського будинку культури, фольклорного колективу Ятранівського сільського будинку культури, яким дякували навзамін бурхливими оплесками.

 

Відділ взаємодії з громадськістю апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь